Ronela dhe Visari

Ronela dhe Visari bëhen përsëri bashkë
Janë bërë përsëri bashkë dy këngëtarët, për të cilët u përfol shumë se mund të ketë një lidhje dashurie mes tyre. Ronela Hajati ka udhëtuar drejt Prishtinës për të qenë pjesë e xhirimeve televizive pikërisht me këngën e fundit, ‘’Nelës’’, në duet me Visarin e grupit Skillz. Duke respektuar kodin e veshjes në një program në Kosovë, që të dy u shfaqën të veshur në kombinim ngjyrash kuq e bardhë, duke bërë një performancë të jashtëzakonshme e duke lënë gojëhapur të gjithë kolegët e... Vazhdo

January 8, 2012  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Ronela dhe Visari bëhen përsëri bashkë
Tags: , , , , , , , ,