Rrok Markolaj

Filmi “Fati im” – versioni shqiptar
Përurimi në Ulqin i filmit “Fati im” të autorit Rrok Markolaj,i realizuar në Amerikë, është ngjarje e veçantë për kinematografisë shqiptare. Ky përurim në Ulqin, në Pallatin e Kulturës, më 3 gusht 2008, i organizuar prej Shoqatës “Don Gjon Buzuku”, ka edhe dy veçanti? regjisori Rrok Markolaj është shqiptari i parë, i cili realizoi filmin e parë shqiptar të metrazhit të gjatë në Amerikë, si dhe e shfaqi këtu për herë të parë mbas Prishtinës. Me këtë film, ky artist i tregoi jo vetëm opinionit... Vazhdo

December 14, 2008  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Filmi “Fati im” – versioni shqiptar
Tags: ,