RTV

Zbulohen disa emra që do të futen te Shtëpia e madhe
“K-Production” në bashkëpunim me “RTV21”, në prill të këtij viti startojnë me një show spektakolar ku personazhe pjesëmarrës janë të gjithë fytyra publike shqiptare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe Mali i Zi. Oferta për të qenë pjesë e këtij spektakli u është bërë të gjithë VIP-ave përfshirë këtu këngëtarë, humoristë, aktorë, por disa prej tyre nuk kanë dëshiruar të jenë pjesë e lojës, duke i thënë “jo” ofertës. Ne nuk dëshirojmë të citojmë ata që kanë refuzuar ofertat,... Vazhdo

February 23, 2010  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Zbulohen disa emra që do të futen te Shtëpia e madhe
Tags: , , , , , , , ,

RTV Koha