Ruzhdi Rama

Klubi i karatesë “Ulqini” i treti në renditjen e përgjithshme
Më 13 maj 2012 në Shkup, Maqedoni, në organizimin e klubit vendas të karatesë “Solidarnost”, u mbajt Turneu XII ndërkombëtar i karatesë “Solidarnost Open”, në të cilin morën pjesë 57 klube me mbi 500 garues nga pesë shtete: Maqedonia, Mali i Zi , Kosova, Serbia dhe Bullgaria. Ky turne është një ndër turnetë më masovike në Maqedoni me një konkurrencë mjaft të fortë. Në këtë turne Klubi i karatesë “Ulqini” mori pjesë me 18 garues. Ata u kurorëzuan me gjithsej 24 medalje në disiplinat individuale... Vazhdo

May 16, 2012  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Klubi i karatesë “Ulqini” i treti në renditjen e përgjithshme
Tags: ,

Lajme nga Ulqini fitoi  mirnjohjen e klubit karates “Ulqini”
Për mirnjohjen vjetore 2011 që na bëri “Karate Klub Ulqini”,Lajme nga Ulqini,ju faliminderohet ,dhe jemi shumë mirnjohes per respektin qe na bet. Blogu i Pamvarur “ Lajme nga Ulqini” e cila filloj punën në muajn Janar të vitit 2008, ka arritur rekordin ditor në 10.000 Vizitorë. Falënderojmë të gjith Vizitorët, Komentatorët nga të gjitha Trojet Shqiptare. Ne jemi në shërbimin e juaj,prandaj I falënderojmë të gjith të cilët kan dërguar Artikujt e tyre për vullnetin e tyre, për ndihmën e përkthimeve, poashtu... Vazhdo

December 30, 2011  :: Lajmet / Vijesti, Opinione :: Comments Off on Lajme nga Ulqini fitoi mirnjohjen e klubit karates “Ulqini”
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Klubi i karatesë Ulqini më i miri
Klubi i karatesë “Ulqini” mori pjesë në turneun e v ndërkombëtar “Katana Open 2010” Të shtunën, më 30 tetor 2010 në Gjilan të Kosovës u mbajt Turneu i 5-të ndërkombëtar i karatesë “Katana Open 2010”, në të cilin morën pjesë garues nga Shqipëria, Serbia, Maqedonia, Bosnja e Hercegovina, Lugina e Preshevës, Kosova dhe ne nga Ulqini. Turneu u organizua në një nivel të lartë nga klubi vendas i karatesë “Dardania”, ndërsa konkurrenca ishte mjaft e fortë. Klubi i Karatesë “Ulqini” në këtë turne... Vazhdo
Klubi i karatesë Ulqini Seminari – Vera 2010
Përfundoi pjesa e parë e seminarit të XV të Klubit të karatesë “Ulqini” – “Vera 2010” SEMINARI “VERA 2010” Klubi i karatesë “Ulqini” edhe kësaj vere gjatë muajit qershor organizoi seminarin “Vera 2010” për anëtarët e klubit. Tashmë ky seminar u bë tradicional, pasi që këtë vit shënoi 15 vjetorin e mbajtjes së tij. Seminari është i ndarë në dy pjesë, pjesa e parë përfundoi me sukses, kurse pjesa e dytë do të mbahet në muajin gusht. Në këtë seminar morën pjesë mbi tetëdhjetë anëtarë... Vazhdo

July 11, 2010  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Klubi i karatesë Ulqini Seminari – Vera 2010
Tags: , , , , , , , ,

Kumtesë për opinion: Klubi i Karatesë “Ulqini”
KUMTESË PËR OPINION E KLUBIT TË KARATESË “ULQINI” Klubi i karatesë “Ulqini” hapat e tij të para i qiti që në vitin 1975, përkrah shoqatës së sportit “Ulqini” të asaj kohe.  Si klub në vete i Qytetit është regjistruar në vitin 1985. Që nga fillimi  e deri tash ka shkolluar e aftësuar mijëra anëtarë, mijëra të rinj që sporti i karatesë, klubi “Ulqini”  i mori në gjirin e vet, i hoqi nga rruga dhe i bëri sportistë të dalluar e të dëshmuar, jo vetëm të këtij qyteti,  po edhe në nivel... Vazhdo

June 15, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Kumtesë për opinion: Klubi i Karatesë “Ulqini”
Tags: , ,

Video – Karate Team “Ulqini” më i miri në Gostivar
Karate team “Ulqini” mori pjesë në turneun ndërkombëtar të karatesë “Kupa e Gostivarit 2009” Karate Team “Ulqini” i përbërë nga karateistët e klubeve “Ulqini” dhe “Albulena”, mori pjesë më 18 prill 2009 në Turneun e 8-të Ndërkombëtar në Karate “Kupa e Gostivarit 2009”. Karate Team “Ulqini” shkëlqeu duke fituar 58 medalje në disciplinat individuale dhe në ato ekipore: 19 të arta, 25 të argjendta, 14 të bronzta dhe 12 kupa. Nga Karate... Vazhdo
“Ulqini” fiton Katanën, çmimin më të lartë të Turneut
Klubi i karatesë “Ulqini” u kurorëzua me 103 medalje në turneun e 3-të të karatesë “bambi cup 2009” KK “Ulqini” fitoi çmimin më të madh të kësaj gare – Katanën, shpatën e samurajëve, si klubi më i suksesshëm i garës. Garuesit e KK “Ulqini” arritën të fitojnë plot 103 medalje: 41 medalje të arta, 26 të argjendta, 36 të bronzta dhe dy kupa. Sipas drejtuesve të KK “Ulqini”, ky rezultat përbën një sukses të madh, pasi që në këtë garë morën pjesë mbi 20 klube të karatesë me mbi... Vazhdo
Albion Duraku, garuesi më i mirë i Turneut
Turneu internacional i karatesë KK “Ulqini” fitoi gjithsej 49 medalje: 13 të arta, 12 të argjendta, 24 të bronzta dhe dy kupa – një për garuesin më të mirë dhe një për vendin e dytë në renditjen e përgjithshme. Blerta Tahiri, Albion Duraku dhe Antigona Rama fituan nga dy medalje të arta. Trajnerët e KK “Ulqini”-t ankohen për referimin tendencioz. Klubi i Karatesë “Ulqini” arriti të renditet në vendin e dytë në renditjen e përgjithshme, menjëherë pas KK “Buduqnost”... Vazhdo
Klubi i karatesë “Ulqini” mori pjesë të shtunën në Kupën e XV “Mimoza 2008” në Igallo
“Ulqini”, i dyti në renditjen e përgjithshme KK “Ulqini” mori pjesë në këtë garë me 24 garues dhe arriti të fitojë 44 medalje në disiplinat ekipore dhe individuale, prej të cilave 8 të arta, 21 të argjendta, 15 të bronzta dhe një kupë. Në Kupën e XV të Karatesë “Mimoza 2008”, ku morën pjesë 27 klube me mbi 637 garues, Klubi i Karatesë “Ulqini” u rendit në vendin e dytë në renditjen e përgjithshme me 102 pikë të grumbulluara, menjëherë pas KK “Buduqnost”,... Vazhdo