Sabri Salaj

Shqiptarët në zgjedhjet presidenciale në Mal të Zi – nga Sabri Salaj
Mr. Sabri Salaj Në Republiken e Malit të Zi më 07 prill 2013 , zhvillohen zgjedhjet për president ku gara do zhvillohet ndërmjet dy kandidatëve potencial Filip Vujanoviq nga radhët e partisë më të madhe PDS dhe Miodrag Lekiq lideri i Frontit Demokratik. Në gare do inkuadrohen edhe kandidat tjerë por me mundësi të pakta për një rezultat fitues. Situata në të cilën ndodhej Mali i Zi, nuk jep shpresë se në këto zgjedhje sikurse edhe në zgjedhjet e mëparshme do ketë ndonjë surprizë zgjedhore, gjë e cila nuk... Vazhdo

February 18, 2013  :: Opinione :: Komente (4)
Tags: , ,

Sabri Salaj Magjistër i Politikës Ndërkombëtare dhe i Diplomacisë
Mbrëmë me datën 15.12.2012, në Amfiteatrin e Kolegjit Universitar Victory,ka mbrojtur Temën e Magjistraturës me titull: DIPLOMACIA DHE ZGJIDHJA E ÇËSHTJES SE ULQINIT dhe ka fituar gradën shkencore: Magjistër i Politikës Ndërkombëtare dhe i Diplomacisë Të gjithë të pranishmit i falenderoj për prezencën e tyre, njëherit i falenderoj shumë edhe komisionin: Prof.dr. Martin Berishaj – Kryetar i Komisionit Prof.dr.Fehmi Pushkolli– Mentor Prof.dr.Habib Hashani –Anëtar i Komisionit Sabri Salaj Facebook  Vazhdo

December 16, 2012  :: Kulturë / Kultura :: Komente (2)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,