Sadri Ferati

Çunmulaj dhe Sinishtaj vizitojne Prishtinen
Deputeti i Listës Perspektiva në gjysmën e mandatit, zotëri Vasel Sinishtaj, dhe kryetari i Komunës Urbane të Tuzit, zotëri Smajl Çunmulaj, të hënën u takuan zyrtarisht me ministrin e administrimit të pushtetit lokal në qeverinë e Kosovës zotëri Sadri Feratin dhe këshilltarët politik të presidentit të Kosovës, dr. Naim Jerliun dhe dr. Ibrahim Berishën. Gjatë këtij takimit mikpritësit u informuan për gjendjen aktuale politike të shqiptarëve të Malit të ZI në veçanti në statusin jo të pëlqyeshme të shqiptarëve... Vazhdo
Gëzim Hajdinaga u takua me Ministrin e pushtetit vendor z. Sadri Ferati
Në kuadër të Panairit të turizmit Prishtina 2009, delegacioni nga Ulqini i Kryesuar nga Kryetari Gëzim Hajdinaga  pati një takim pune me Ministrin e pushtetit vendor z. Sadri Ferati. Palët u dakorduan që vizita të këtij lloji i ndihmojnë edhe më tepër sforcimit të marrëdhënieve vëllezërore. Kryetari Hajdinaga dhe Ministri Ferati ishin optimist që edhe përkundrejtë krizës globale Ulqini edhe këtë vit do të jetë destinacion i preferuar për kosovaret. Nderkaq zotërinjtë Hajdar Murati dhe Isat Dragovoja folën... Vazhdo

May 6, 2009  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Gëzim Hajdinaga u takua me Ministrin e pushtetit vendor z. Sadri Ferati
Tags: , , , , , , , , , , , ,

Kuvendi i Kosovës miraton qeverinë e re
Paralmenti i Kosovës ka miratuar të mërkurën qeverinë e re të Hashim Thaçit dhe ka rizgjedhur Fatmir Sejdiun si president.Për z.Thaçi dhe kabinetin e tij qeveritar kanë votuar 85 deputetë nga 112 sa ishin në sallë. Vazhdo  Vazhdo