Samurai Cup 2011

KK Forca e kall Ulqinin, fitojnë 16 medalje
Klubi i karatesë “Forca” ka bërë gërdi në turneun ndërkombëtar “Samurai Cup 2011” që u zhvillua gjatë fundjavës në Mal të Zi, duke fituar 16 medalje. Me arri janë stolisur: Abdurahim Idrizi (2000, -30kg),  Usame Bajrami (2000, 35kg), Jusuf Rexhepi (1998, -40kg), Marigona Ahmeti (1988, +47kg), Veli Qamili (1996, -63kg), Jeton Dardhishta (1996, +63kg) dhe Driton Idrizi. Me argjend Adil Mehmed (1997, -63kg), Aida Rexhepi (1996, -54kg) e Avdil Selimi (1995, -57kg), kurse me bronz Jusuf Rexhepi (1998, 40kg), Mahmut Qamili... Vazhdo