“Saranda Beach” Ulqin

Plazha & restaurant “Saranda Beach” Ulqin
Njëra ndër plazhet dhe restorantet më atraktive në plazhën e madhe të Ulqinit, është  edhe plazha dhe restoranti Saranda Beach. Kjo plazh dhe restoranti i saj lukzos shtrihet  në një hapësirë jo larg fillimit të plazhit të madh. Saranda Beach, ka kapacitete të mjaftueshme të shtretërve dhe po ashtu ushqime të të gjitha llojeve të përgatitura nga specialistët  e kuzhinave.  Kjo plazh dhe restoranti, ofrojnë qmimet më të lira në rajon dhe të cilat nuk ndyrshojnë  gjatë tërë vitit. Njëri  ndër specialitetet... Vazhdo