savjetnik u Ministarstvu Gazmend Cuca

Kryetari Cungu nënshkraun Kontrat për “Parkingun e Stacionit të vjetër të autobusëve”
Nënshkruhet Kontrata për dhënien në shfrytëzim të patundshmërisë “Hapësira e parkingut te Stacioni i vjetër i autobusëve” Në pajtim me dispozitat e Vendimit të Kuvendit të Komunës së Ulqinit për dhënien në shfrytëzim të patundshmërisë pa kompensim Bashkësisë Islame Ulqin, sot është nënshkruar Kontrata për dhënien në shfrytëzim të patundshmërisë “Hapësira e parkingut te Stacioni i vjetër i autobusëve”. Kontratën e kanë nënshkruar Kryetari Cungu dhe nënkryetari i Bashkësisë Islame... Vazhdo
Fitojë Muhamed Kollari në Live-show Let ka zvijezdama
Nata e audicioneve te talenteve te “live-show-t” Let ka zvijezdama,do mbahet të henen më 20.02.12 në ora 20.00h. Me zgjedhjen e tyre nis dhe gara e forte e finaleve te “live-show-t” Let ka zvijezdama,produkcion ky i Radio Televizionit të Malit të Zi.Në ket finale do te konkurojne edhe artiste nga qytete te ndryshme te Mali të Zi. Të henen mund te ndiqni edhe performancen e Muhamed Kollarit nga ora 20.00h !!! Shpresoj qe te gjithe do ta ndiqni dhe te jepni mendimet e juaja te sinqerta duke votuar për mua. ”MOS harroni... Vazhdo

February 20, 2012  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Fitojë Muhamed Kollari në Live-show Let ka zvijezdama
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Nijesu samo ?estitke
Podgorica – Ministarstvo za zaštitu ljudskih i manjinskih prava reagovalo je na navode iz teksta “Vu?ini? i Nimani ne štede za praznike”, koji je ju?e objavljen u “Vijestima”. “Na zahtjev za pristup informaciji Fondacije za stipendiranje Roma, Ministarstvo za zaštitu ljudskih i manjinskih prava je dostavilo, u zakonskom predvi?enom roku, tražene podatke. Traženi podaci su se odnosili na utrošena sredstva za ?estitanje novogodišnjih i drugih praznika, bilo putem radijske ili TV reklame ili... Vazhdo

February 5, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Nijesu samo ?estitke
Tags: , , , ,