Selim Resulbegoviq

Nazif Cungu reagon ndaj deklaratave të Selim Resulbegoviqit
Ulqin, 08.07.2012 Nuk kem për qëllim vazhdimin e polemikës në media me z. Resulbegoviq, e cila me paraqitjet e tija ka marrë tone të pahijshme dhe merret vetëm me sulme personale, nënvlerësim të karakterit dhe bindjeve të mija dhe bashkëpunëtorëve të mi dhe posaçërisht me nëpërkëmbjen e institucionit të Kryetarit të Komunës. Këtë nuk duhet ta bëj një partner i koalicionit që është dhe Nënkryetar i Komunës, siç thotë edhe ai vet, bashkëpunëtori i parë i Kryetarit të Komunës. Pas 6 viteve të pushtetit... Vazhdo
Reagimi i Selim Resulbegoviqit ndaj deklarates të Cungut
REAGIM ,   Nazif Cungu  vazhdon me  shfaqjen e pakuptimtë , shfaqe qe ka  qëllim te  vetëm  largimin e vemndjes së opinionit nga paaftësitë e tija ,nga  mosdija , mosangazhimi dhe papjekuria  për të ushtruar  funksionin në të cilin është. Kjo është vetëm tentativë që me aktrimin gjoja të  fuqisë , vendosmërisë dhe mbrojtësit të interesave të Ulqinit, të  pengohet rënja  e dinjitetit dhe autoritetit  të tij , jo vetem tek qytetarët por dhe në qarqet me të ngushta të Partisë së tij . Kumtesa... Vazhdo
Selim Resulbegoviq – bartës i listës të Partis Socialdemokrate (PSD) Ulqin
Politika te cilen e ofron PSD qytetarve te Ulqinit , u mundson angazhim me te madh dhe me kualitativ te rinjve ne kualifikim te larte arsimor si dhe promovimin dhe permbushjen e tendencave dhe kualiteteve te tyre profesionale dhe personale. Koncepti i ri, i udheheqesis komunale, i PSD-es  nenkupton angazhim me te madh  dhe me shum hapsir per te rinjt ne vende vendimmarrese. Nje prej qellimeve kryesore  te politikes sone, eshte lufta per krijimin e kushteve, te cilat do te ju mundesonin  te rinjeve te arsimuar qe  afirmimin e tyre... Vazhdo
Pse dështoi formimi i shumicës parlamentare në kuvendin e komunës së Ulqinit
Ambiciet joreale, mbrojtja e parimeve apo keqqeverisja Për kryetarin e Këshillit Komunal të PDS-së në Ulqin, Luigj Shkrela, shkak për mosarritjen e formimit të shumicës parlamentare janë kërkesat dhe ambiciet joreale të PSD-së, për kryetarin e Këshillit komunal të PSD-së në Ulqin, Selim Resulbegoviq, kjo parti që në fillim është udhëhequr nga parimet për interesin e përgjithshëm të Ulqinit, ndërsa kryetari i Forcës së Re Demokratike thotë se kjo parti që prej përfundimit të zgjedhjeve lokale... Vazhdo

August 24, 2010  :: Lajmet / Vijesti, Politika :: Comments Off on Pse dështoi formimi i shumicës parlamentare në kuvendin e komunës së Ulqinit
Tags: , , ,

Leter e derguar KK te SDP-se
PARTIA SOCIAL DEMOKRATIKE – KËSHILLI KOMUNAL – ULQIN Ulqin, më 16.07.2010 Nr: 104 / 10 Lënda: Urgjencë për përgjigje në ofertë për formimin e shumicës parlamentare të KK të Ulqinit Attn.: Kryetarit, z. Selim Resulbegoviq I nderuari z. Resulbegoviq, Bazuar në kërkesën tuaj, me datë 26 maj të këtij viti Forca e Re Demokratike ju ka dorëzuar  një marrëveshje të nënshkruar dhe të protokuluar nga Forca dhe nga tre subjekte tjerë politik që në zgjedhjet lokale të 23 majit kemi siguruar 15 mandate. Dy mandatet... Vazhdo
Selim Resulbegoviqi flet në Tv – Teut: Zhvillim,zhvillim të Ulqinit
Me hapjen zyrtare të fushatës elektorale në Ulqin, debatet mes forcave politike sa vijnë e bëhen më të nxehta. Një debat i tillë ka pasur në qendër të tij si protagonistët  sikurse Gëzim Hajdinagën,Nazif Cungun,Isat Jakupin,Ali Rexhen,Selim Resulbegun,Amir Hollin dhe shumë protagonist të jetës politike të Ulqinit. Gjëja kryesore që ra në sy gjatë këtij debati televiziv në TV Teuta, ishte tema e ekonomisë së Ulqinit,zhvillimi ekonomik dhe turistik i Ulqinit ku përfaqësuesi si Kryetar i socialdemokratëve te... Vazhdo