Shaqir Ismaili

Shaqir Ismaili në mbasadën e Republikës së Shqipërisë në Sarajevë
Shkelqësia e tij z.Flamur Gashi, ambasador i Republikës së Shqipërisë, në zyrën e tij në Sarajevë, përzemërsisht priti z.Shaqir Ismailin, autor i librit monografik Bojku në Anë të Malit. Ambasadorit shqiptar, publicisti Shaqir Ismaili i dhuroi librin duke e informuar ate se brenda kopertinave libri ka një histori shekullore te katundit Bojk, mes Ulqinit, Shkodres dhe Tivarit. Kjo histori është krijuar, mbrojtur dhe kultivuar me sakrifica të mëdha të brezave. Sejdo Ismaili Facebook #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1... Vazhdo

March 27, 2012  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Shaqir Ismaili në mbasadën e Republikës së Shqipërisë në Sarajevë
Tags: , , ,

U mbajtë promovimi i librit “BOJKU NË ANË TË MALIT” – Video
Në mbrëmjen e ditës së shtunës me  17.03.2012 në ambientet e lokalit “LAMIGA” në Krythë u realizua promovimi i librit“BOJKU NË ANË TË MALIT”, të autorit Shaqir Ismailit. Të pranishëm në këtë akt solemn ishin një numër i madhë njerizish si dhe figura të njohura intelektuale nga Ulqini,Ana Malit,Shkodra  e më gjerë. Promovimi u zhvillua mes personazheve të njohur të kultures dhe artit,spektaklit dhe politikës.Të gjithë me një qëllim, për të uruar autorin e librit z. Shaqir Ismailin i cili arriti... Vazhdo
Përurimi i librit “Bojku në Anë të Malit” nga Shaqir Ismaili
Ju ftojme te merrni pjese ne perurimin e librit Bojku në Anë të Malit – Monografi e autorit Shaqir Ismaili. Perurimi do te mbahet ditën e shtunë me 17 mars 2012, ne Sallen e lokalit LAMIGA në Krythë, me fillim ne ora 19 :00 Prania juaj nderon autorin dhe organizatoret. Mirë se vini…. ! Dual nga shtypi monografia “BOJKU NË ANË TË MALIT”, të autorit Shaqir Ismaili, i cili , krahas profesionit të imamit, në vitet 70- të të shekullit të kaluar, është interesuar mbi historinë e katundit të vendlindjes,... Vazhdo
Dual nga shtypi Libri “BOJKU NË ANË TË MALIT” të autorit Shaqir Ismaili
Ulqin,27 janar 2012- Dual nga shtypi monografia “BOJKU NË ANË TË MALIT”, të autorit Shaqir Ismaili, i cili , krahas profesionit të imamit, në vitet 70- të të shekullit të kaluar, është interesuar mbi historinë e katundit të vendlindjes, BOJK, duke u përqendruar në gurët e varreve,,mbishkrimet- epitafet me shkronja arabe – osmane të vjetra, emrat e personave në shekujt 19 dhe 20 ,pa të cilët, siç shprehet Ismaili , nuk do të ishte e mundur që të përshkruhet e kaluara e fshatit BOJK. Monografina “BOJKU NË... Vazhdo
Bojku në Anë të Malit – Monografi Shaqir Ismaili
Bojku në Anë të Malit – Monografi Shaqir Ismaili Që te ketë reklama e librit suksese jemi të detyruar të perdorim gjithë fshatrat e Ulqinit,pra kritikat e juaja zduhet të ken koment mbi fshatrat që po i permendim. Amulli, Bojku, Brajsha, Bratica, Darza, Dragaj, Fraskanjeli, Kalimani, Katërkolla, Kodra, Kollombza, Kosiqi, Kravari, Krytha, Kruçi, Leskoci, Megjureçi, Mali i Bardh,Mali I Briskut, Milla, Mozhura, Pistulli, Qurkaj, Rrastisha, Reçi, Salçi, Shasi, Shëngjergji, Shtodra, Shtoj i Poshtëm, Shtoj i Sipërm,... Vazhdo