shen gjergj

Luigj Shkrela: Për shum mot Kshnellat-Krishtlindjet
KUMTESË PËR OPINION Shkëlqësi e përndritshme Argjipeshkvit te Tivarit Zotri Monsinjor Dom Zef Gashit Mbarë klerit si dhe të gjithë besimtarëve fesë katolike Festat e Kshnellave-Krishtlindja,jan festat e paqes tolerancës familjare dhe takimeve miqësore. Në këto dit që me modesti por njikohësisht ndërgjegje të thell shpirtërore shenohet dhe festohet ardhja ne jetën ton e Jesus Krishtit-si dëshmi e së mirës,njerzimit,mirëkuptimit,dhe nderës.Vjen të na dëshmojne se lindja e Tij është në të mirën e njerzimit,... Vazhdo

December 27, 2011  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Luigj Shkrela: Për shum mot Kshnellat-Krishtlindjet
Tags: , , , , , , , , , , , ,