Shëngjini

Shëngjinit atraktiv nuk i ngjason aspak turizmi
Prishtinë, 29 gusht – Megjithëse natyra ia ka falë Shëngjinit të Shqipërisë një pasuri të pakrahasueshme, që shtetasve të saj do t’u shërbente për mirëqenie ekonomike e sociale, neglizhenca, sa e shtetit po aq edhe e vetë qytetarëve për ta shfrytëzuar atë, e shndërrojnë atë në një imazh që s’e meriton. Për dallim nga qytetet e tjera bregdetare të Shqipërisë, të cilat kanë ecur nëse jo krejt me kohën, i janë përshtatur deri diku asaj, turizimi veror në disa pjesë  të Shëngjinit edhe pas 21 vjetësh... Vazhdo

August 29, 2011  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Shëngjinit atraktiv nuk i ngjason aspak turizmi
Tags:

Sali Berisha është fitues në zgjedhjet e përgjithshme në Shqipëri,sipas Exit Poll
Partia Demokratike e Sali Berishës është fituese në zgjedhjet e përgjithshme në Shqipëri. PD ka fituar 47.5% të votave, ndërsa PS e Edi Ramës fitoi 38.8%. LSI e Ilir Metës ka fituar 6.5%, ndërsa 7.2% të tjerët. Këto rezultate janë publikuar në TV Klan, në bazë të Exit Poll, të realizuar nga Instituti për Studime Humanistike “Gani Bobi”. Rezultatet janë llogaritur nga 10051 anketa me votuesit në mbarë Shqipërinë. Marshi i gabimit llogaritet 1 deri 1.5 %. Ky është vetëm një rezultat parashikues, i nxjerrë... Vazhdo
SOS..Jemi ende në Malin e Zi,Flet peshkatari i humbur
Të afërmit e peshkatarëve kanë njoftuar në redaksinë e televizionit News24 duke thënë se vetëm pak minuta më parë kanë arritur të komunikojnë me të humburit të cilët kanë bërë thirrje për rifillimin e kërkimeve. Sipas të dhënave nga të afërmit, peshkatarët kanë bërë të ditur se përreth tyre shohin drita, dhe dyshojnë se ndodhen në afërsi të Shëngjinit POLICIA E SHTETIT :Kliko TIRANE– Pasi janë ndërprerë kërkimet për gomonen e humbur, të afërmit e peshkatarëve kanë njoftuar në redaksinë... Vazhdo