Shes shtëpinë në qender të Ulqinit

Shes shtëpinë në qender të Ulqinit – Prodajem kucu u centru Ulcinja
Shes shtëpinë 240 m², garazhën 20 m² dhe trualli 230 m² Shtëpia gjendet në qendër të qytetit të Ulqinit dhe ka hyrje nga dy rrugë. Garazha gjendet buzë rrugës V. Matanoviq. Ka mundësi të ndërtohet edhe një kat shtëpie si dhe parking i madh. Ka mundësi adaptimi për veprimtari turistike, ose në këtë vend të ndërtohet objekt banimi. Cmimi 250.000 euro Kontakt: yjo@t-com.me   Prodajem kuću površine 240 m² + garaža 20 m². Površina preostalog placa je 230 m² Kuća se nalazi u  strogom centru Ulcinja... Vazhdo