shes

Truall pĂ«r shitje nĂ« Ulqin – Mali i Zi
Mobil: +382 69 027 347 TokĂ« – Truall pĂ«r shitje nĂ« DarzĂ« tĂ« Ulqinit NĂ« Darz tĂ« Ulqinit, toka Ă«shtĂ« me sipĂ«rfaqe tĂ« rafsht me shikim tĂ« gjĂ«rĂ« nĂ« Zogej – DarzĂ« dhe Kodrat e Ulqinit si dhe nĂ« bazenet e Krypores sĂ« Ulqinit.. NĂ« afertĂ«si tĂ« rruges kryesore qĂ« çon pĂ«r Ulqin. Toka Ă«sht e gatshme pĂ«r tĂ« ndĂ«rtuar shumĂ« shtĂ«pi,mund tĂ« ndĂ«rtohen ndonji FabrikĂ«, apo diçka tjetĂ«r. Rruga, Uji dhe elektriku janĂ« tĂ« gatshĂ«m pĂ«r ti marrur 200 metra prej truallit. Çmimi i volitĂ«shĂ«m.Mos pritni na kontaktoni. PĂ«r... Vazhdo
Shes toke me leje ndertimi ne Fushe te Ulqinit
Tok me leje ndertimi per shitje ne Plazh te Madh te Ulqinit( Fusha e Ulqinit). Siperfaqja eshte 2000m2 . Toka gjindet ne afersi te rruges kryesore qe lidhet me uren e re e cila te chon per ne plazh te madhe. Sipas planit detal urbanistik “DUP” ne pjesen ne te cilen gjindet toka eshte parapamun zona per vendbanim te kombinura dhe turizem ( turizem dhe banim individual) . Sipas planit detal urbanistik “DUP” ne kete pjes eshte e lejuar ndertimi i pallateve/ndertesave P+4 ( perdhesa + 4 kate ) dhe keficijneti i ndertimit... Vazhdo

February 22, 2013  :: AnketĂ« / Anketa :: Comments Off on Shes toke me leje ndertimi ne Fushe te Ulqinit
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kompani ndertimi Eko Fer Ulqin
Grupi EKO FER eshtĂ« ndĂ«rmarje pĂ«r ndĂ«rtimtari nĂ« komunĂ«n e Ulqinit. EKO FER – NdĂ«rtimtari – Ulqin Ă«shtĂ« themeluar mĂ« 2009, nĂ« Ulqin si ndĂ«rmarrje qĂ« merrej me punĂ« ndĂ«rtimore dhe zejtare, dhe me njĂ« madhĂ«si tĂ« njĂ« biznesi familjar. Puna dhe shĂ«rbimet kualitative, korrektĂ«sia ndaj klientit dhe modernizimi i teknologjisĂ«, ndihmuan qĂ« ndĂ«rmarrja jonĂ« tĂ« rritet me kalimin e kohĂ«s. Me veprimtarinĂ« ndĂ«rtimore kompania jonĂ« bĂ«n njĂ« tĂ«rĂ«si sĂ« bashku me tre grupet pararendĂ«se. SI???… ME PUNË EKIPORE!!! EKO... Vazhdo

February 10, 2013  :: AnketĂ« / Anketa :: Comments Off on Kompani ndertimi Eko Fer Ulqin
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Përpunimi shtëpiak i djathit të dhive Bio në Kravarë
Eko FARMA Ă«shtĂ« organizatĂ« e themeluar qyshĂ« nĂ« vitin 2004 me seli nĂ« KravarĂ«, cila me aktivitetet e saj angazhohet pĂ«r zhvillimin rural, pĂ«r krijimin e kushteve mĂ« tĂ« mira socio-ekonomike nĂ« viset rurale, zvogĂ«limin e papunĂ«sisĂ« dhe importit, prodhimin e ushqimit tĂ« shĂ«ndetshĂ«m, shfrytĂ«zimin racional tĂ« resurseve natyrore dhe mbrojtjen e ambientit nĂ« AnĂ« tĂ« Malit,komuna e Ulqinit. QĂ« nga themelimi i saj, pronari i Eko Farmes z.Selatin Gjeloshi ka shĂ«rbyer si shembull i mirĂ« pĂ«r formĂ«n e organizimit, pĂ«rkushtimin... Vazhdo
Cungu nĂ« Frei Festival 2012 – Budve – festival i investimeve
Nga data 23-26 Prill 2012 nĂ« hotelin Maestral nĂ« Budve u mbajt festivali i tretĂ« pĂ«r patundshmeri dhe investime ”FREI FESTIVAL 2012” qĂ« organizohet nga Ministria e Turizmit dhe Ministria e EkonomisĂ« sĂ« Malit tĂ« Zi. Festivali i sivjetesh Ă«shtĂ« zhvilluar nĂ«n mbĂ«shtetjen e kryeministrit tĂ« Malit tĂ« Zi z.Igor Lukshiq dhe Ă«shtĂ« sponsorizuar nga grupi Atlas. NĂ« kĂ«tĂ« festival moren pjesĂ« pĂ«rfaqĂ«sues tĂ« lartĂ« tĂ« shtetit, administrates lokale, investitor dhe shoqĂ«ri investuese ndĂ«rkombetare tĂ« interesuara pĂ«r investime... Vazhdo
Ndërmarrja Ndërtimore Eko Fer Ulqin
Grupi EKO FER eshtĂ« ndĂ«rmarje pĂ«r ndĂ«rtimtari nĂ« komunĂ«n e Ulqinit. EKO FER – NdĂ«rtimtari – Ulqin Ă«shtĂ« themeluar mĂ« 2009, nĂ« Ulqin si ndĂ«rmarrje qĂ« merrej me punĂ« ndĂ«rtimore dhe zejtare, dhe me njĂ« madhĂ«si tĂ« njĂ« biznesi familjar. Puna dhe shĂ«rbimet kualitative, korrektĂ«sia ndaj klientit dhe modernizimi i teknologjisĂ«, ndihmuan qĂ« ndĂ«rmarrja jonĂ« tĂ« rritet me kalimin e kohĂ«s. Me veprimtarinĂ« ndĂ«rtimore kompania jonĂ« bĂ«n njĂ« tĂ«rĂ«si sĂ« bashku me tre grupet pararendĂ«se. SI???… ME PUNË EKIPORE!!! EKO... Vazhdo
Tok per shitje ne fushe te Ulqinit.
Tok per shitje ne fushe te Ulqinit. Siperfaqja 2000m2( 31mx64,5m) . Toka gjindet ne afersi te rruges qe lidhet me uren e re e cila te con per ne plazh te madhe. Sipas planit detal urbanistik DUP ne pjesen ne te cilen gjindet toka eshte parapamun zona per vendbanim te kombinura ( turizem dhe banim individual) .Sipas planit detal urbanistik DUP ne kete pjes do te jet ndertimi P+4 ( perdhesa + 4 kate ). Per informata me te hollsishme te na kontaktoni ne 0038269132558 dhe 0038269660491 #gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2... Vazhdo

February 20, 2012  :: Ekonomia / Ekonomija :: Komente (3)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ulja e taksave dhe investimet,çelësi i suksesit ekonomik për Ulqin
Kryeministri Berisha  tha se disa nga arsyet e suksesit tĂ« modelit ekonomik tĂ« vendit tonĂ« ishte edhe ulja e taksave dhe investimet tĂ« cilat bĂ«nĂ« tĂ« mundur rritjen ekonomike.“ShqipĂ«ria Ă«shtĂ« njĂ« ekonomi e vogĂ«l por dinamike dhe entuziaste e cila fakton se gjatĂ« kĂ«saj krize tĂ« rĂ«ndĂ« modeli i saj Ă«shtĂ« funksionues sepse modeli ekonomik i ShqipĂ«risĂ« bazohet tek njĂ« qeveri e vogĂ«l” theksoi Berisha.MĂ« tej ai theksoi se ShqipĂ«ria ka kaluar nĂ«pĂ«r vitet e njĂ« revolucioni tĂ« thellĂ« fiskal i cili, sipas tij, ka... Vazhdo

January 7, 2012  :: Real Estate :: Komente (10)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Pse nuk nxiten bashkatdhetarët për investime në Ulqin
Nuk ekziston pritshmĂ«ri nĂ« rritje nĂ« mesin e politikĂ«bĂ«rĂ«sve, agjencive donatore, specialistĂ«ve tĂ« zhvillimit dhe publikut tĂ« informuar mĂ« gjerĂ«sisht mbi rolin qĂ« Diaspora e Ulqinit duhet ta luajĂ« nĂ« zhvillimin e Ulqinit. Ende nuk ka tĂ« dhĂ«na tĂ« besueshme tĂ« regjistruara mbi migrimin nĂ« Ulqin, prandaj mbetet jashtĂ«zakonisht vĂ«shtirĂ« pĂ«r tĂ« marrĂ« informacione tĂ« sakta mbi DiasporĂ«n e shqiptareve nĂ« Mal tĂ« Zi. VlerĂ«simi i pĂ«rgjithshĂ«m ende i diskutueshĂ«m Ă«shtĂ« 12 mijĂ« deri 15 mijĂ« njerĂ«z. Gjermania me... Vazhdo

January 2, 2012  :: Ngjarjet - Events, Opinione :: Comments Off on Pse nuk nxiten bashkatdhetarĂ«t pĂ«r investime nĂ« Ulqin
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

EKO FER – Gradjevinarski poslovi – Ulcinj
   Gradjevinarski poslovi Ulcinj Grupa EKO FER dela u oblasti gradjevinarstva. Sa djelatnoơću gradjevinarstva, naĆĄa kompanija stvara cjelinu sa ostalim grupama koje sačinjavaju MSN Company. Kako to postiĆŸemo? – Lako. Timskim radom! EKO PALMA obezbjedjuje lokaciju za izgradnju objekta po najpovoljnijim uslovima ili kontaktira potencijalnog investitora. EKO FER grupa angaĆŸuje ekipu iskusnih inĆŸinjera, tehničara, iskusnih zidara, tesara, armirača, vodoinstalatera, keramičara,  molera i drugih stručnjaka koji su neophodni... Vazhdo

December 26, 2011  :: news :: Comments Off on EKO FER – Gradjevinarski poslovi – Ulcinj
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Page 1 of 212