shinkoll

Mbi librin “Rreze Vegimi” të Marash Gjon Kaculit
Vazhdimësi e krijimtarisë modeste Vlera e veprës, përveç apelit të qartë dhe të zëshëm të kushtrimit për ruajtjen dhe krijimin e vlerave të reja, përmban edhe disa perla nga vegimet e autorit të përjetuara në shpirtërinë e tij në kohëra e vende të ndryshme, qoftë duke zënë peshk me kalimere, qoftë duke shetitur në vetmi në bregun e detit të mrekullueshëm. Libri “Rreze vegimi” është libri i dytë me të cilin autori, Marash Gjon Kaculi, i prezantohet publikut tonë tre vite pas botimit të librit... Vazhdo

December 14, 2008  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Mbi librin “Rreze Vegimi” të Marash Gjon Kaculit
Tags: , , , ,