Shitje_blerje ne Ulqin_Mali i Zi

Çmimet e larta të shtëpive dhe tokes,bllokon ekonomin ne Ulqin
Ky artikull asht Opinion i Analistit nga Ulqini ku emri  i vertet nuk i dihet vetem kemi emailin e tij.Ky artikull më pëlqeu prandaj edhe ne e publikuam.Lexim të këndshem Qytetarët e Ulqinit  ende mbajnë shpresa se do të ulen çmimet e banesave dhe shtepive në qytetin e Ulqinit. Në anën tjetër, edhe ndërtuesit shpresojnë se çmimet do të mbajnë këtë nivel, ose do të rritet, për shumë arsye. Kjo status quo e dyanshme nuk po e çliron ende tregun e pasurive të patundshme ne komun të Ulqinit. Kriza ekonomike dhe financiare... Vazhdo