shkolla fillore

Kremtohet Dita e Shkollës”Bedri Elezaga” në Katerkollë – Video
Me 15 maj 2012 në ora 9:00 të mëngjesit filloj kremtimi i Ditës se Shkollës Fillore “Bedri Elezaga” në Katërkollë . Të pranishëm në këtë manifestim përpos nxënësve, arsimtarëve, udhëheqës të shkollës ishin edhe qytetarë të shumtë të Anës së Malit, ish arsimtarë të kësaj shkolle, musafirë të ndryshëm nga Ulqini si dhe përfaqësues të pushtetit lokal të Komunës së Ulqinit. Manifestimin e kushtuar kësaj shkolle e hapi drejtori Alim Jahaj i cili paraqiti një historiat të shkurtër të shkollës... Vazhdo
Ftesë për Ditën e Shkollës Fillore ‘Bedri Elezaga’ Katërkollë 15.maj në ora 9:00
F T E S Ë    Ju ftojmë që të merrni pjesë në manifestimin shkollor, me rastin e ditës së shkollës Fillore “Bedri Elezaga” Katërkollë . Me 15 maj 2012 në ora 9:00 të mëngjesit do filloj kremtimi i Ditës se Shkollës Fillore “Bedri Elezaga” në Katërkollë .Shkolla ka organizua një program kulturo-argëtues me këngë të ndryshme, vallëzime moderne dhe popullore, pjese humoristike si dhe recitime. Gjate këtij programi, do behet shpërblimi i nxënësve më të mirë në shkollën fillore “Bedri... Vazhdo