Shkreli

Në bregun e lumit Buna kapen rreth 1,5 ton lëndë narkotike canabis sativa + Foto
Mëngjesi i sotëm ka nisur më një aksion në transportimin e lëndëve narkotike nga Shqipëria drejt vendeve fqinje, ndërsa është bërë arrestimi i pesë shqiptarëve nga policia greke. Droga kishte destinacion Greqinë dhe Malin e Zi. Rreth 1.5 tonë lëndë narkotike është kapur mëngjesin e së enjtes në grykëderdhjen e Bunës në afërsi të fshatit Pulaj në Velipojë të Shkodrës. Droga e paketuar është gjendur në breg pranë pyllit, ndërsa aty pranë është gjetur dhe një gomone 15 m e gjatë me dy motorë të... Vazhdo

January 24, 2013  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Në bregun e lumit Buna kapen rreth 1,5 ton lëndë narkotike canabis sativa + Foto
Tags: , , , , ,

Cafo Boga,Hajdinaga,Shkreli dhe Bajri priten nga ministri i arsimit Stjepoviq
Një delegacion nga komuna jonë në përbërje kryetari  Gezim Hajdinaga, kryetari i parlamentit z.Luigj Shkreli, drejtori shkollës ‘’Bedri Elezaga’’ Qemal Bajri dhe bashkëvendasi ynë me banim ne SHBA z. Cafo Boga u takuan me ministrin  e arsimit të Malit të Zi z.Stjepoviq. Në takim u aktualizua çështja e  ndërtimit të shkollës në Sukubinë dhe u shpreh gadishmëria e përkrahjes së  këtij projekti të  nevojshëm. Në ndërtimin e shkollës do të participonin ministria, komuna dhe diaspora. Kjo e fundit në... Vazhdo
Ana Malit trevë me personalitete të shquara
Popullsia e Anës së Malit është e ndarë në 20 fshatra, të cilat deri në vitet 1970 kanë qenë të mirëpopulluara, por për arsye të kushteve jo të mira ekonomike anamalasit deytrohen të emigrojnë. Sipas regjistrimit të fundit të popullsisë, i cili u zhvillua në vitin 2003 Ana e Malit kishte 5538 banorë, apo 627 më pak se në regjistrimin e vitit 1991. Popullsia fshatare Kjo trevë përbehet nga popullsia fshatare. Struktura e popullsisë në përbërje të saj ka të gjitha grupmoshat, por pjesa më e madhe e... Vazhdo