Shoqata Shqiptaro-Amerikane

Shoqata Shqiptaro Amerikane – Ana e Malit organizon Piknik me 30 Maj
Zmadho Fotografinë Shoqata Shqiptaro Amerikane “Ana e Malit” organizon Piknik me datën 30 Maj 2011 prej orës 9 am – 6 pm Franklin D. Rosevelt State Park 2957 Crompond Road, Yorktown Heights NY 10598 Parking Lot 5 Harta e parkut   Aktivitetet: Turnir futbolli për fëmij dhe të rritur Volejboll Shah Tërheqje litari Gjuajtje guri Vrapim me thes Turniri i futbollit për të rritur do të zhvillohet me sistem eliminues, ndeshjet e roundit të pare do të zgjasin 30 minuta roundi i dytë 20 minuta finalja 30 minuta Ekipet... Vazhdo

May 27, 2011  :: Anketë / Anketa :: Comments Off on Shoqata Shqiptaro Amerikane – Ana e Malit organizon Piknik me 30 Maj
Tags: ,

Fondacioni STUDENTI organizoj – Garat e recituesve të rinj – Ulqin 2011
Fondacioni ,,STUDENTI”, për të gjashtën herë me radhë, organizoj ,,Garat e recituesve të rinj – Ulqin 2011″. Garat u mban të premten, me 20.05.2011, në Bibliotekën e Qytetit-Ulqin, në orën 20. Donatori kryesor i këtij evenimenti të rëndësishëm kulturor për Komunën tonë është Fondi për Pakica. Për realizimin e këtij aktiviteti e ka mundësuar,Komuna e Ulqinit, Shoqata “Ana e Malit” në Nju Jork, ndërsa për mbajtjen e tij kanë kontribuar, Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi . Ky... Vazhdo
Shoqata Shqiptaro-Amerikane “Malësia e Madhe” për çështjen e Koha Javore
Propozim që shpie në censurë United States Representative United States Senator The Honorable Sander M. Levin The Honorable Carl M. Levin 1236 Longworth House Office Building 269 Russell Office Building Washington, DC 20515 U.S. Senate Washington, DC 20510-2202 Të nderuarit Levin: Si kryetar i Shoqatës “Malësia e Madhe”, një entitet jo-fitimprurës në Michigan i organizuar për të ndihmuar popullatën etnike shqiptare në Mal të Zi, unë ju shkruaj këtë letër për të shprehur kundërshtimin tim për sa i përket disa... Vazhdo