Show Bizzi i Shukit

Show Bizzi i Shukit në Ulqin
Shuki pas reality show,”VIP shpia” i pari në këtë stil në boten shqiptare me të cilën ka zgjuar kërshëri tek shumë adhurues në Kosovë dhe gjetiu, ka vendosur që me gjithë pushimet e t’ia tashmë tradicionale për këtë show-man në Ulqin, ka vendosur që gjatë gjithë sezonit turistik të vazhdoi me show biznes në Ulqin. Ai tani ka marr me qera terasën më të madhe “Holegro” në plazh të vogël të Ulqinit me kapacitet prej 500 ulëseve, me pretendimin që do të ketë sukses dhe do të jetë krejt diçka ndryshe... Vazhdo

July 3, 2011  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Show Bizzi i Shukit në Ulqin
Tags: , , ,