Shqipe Fazlija

Insomnia Disco Club : Të Gjithë Me Eglin – TOUS AVEC EGLI
L’association « Tous avec Egli », fondée en août 2011, a pour but de soutenir financièrement, administrativement et moralement Egli ainsi que sa famille. En effet, ce jeune aiglon de 21 ans a du subir une amputation d’une de ses jambes en raison d’une tumeur diagnostiquée au genou à l’automne 2010. Ayant été profondément bouleversés par cette nouvelle et connaissant la grande passion que vouait Egli pour le football, nous avons alors pensé qu’il était de notre devoir, en tant qu’Aiglon et... Vazhdo
Shqipe Fazlija – Lem mam lem

December 11, 2010  :: Videoklipe Shqiptare :: Comments Off on Shqipe Fazlija – Lem mam lem
Tags: , ,

Shqipe Fazlija vlerat e saj muzikore lënë për të dëshiruar
Dikush mund të thotë se emri i saj nuk është ne skenën e V.I.P – së kosovare,po kjo është me së e vërtetë,por emri i saj premton shumë. Ajo quhet  Shqipe  Fazlija ku mëson dhe këndon që nga vegjlija në SHKA Ilirët dhe pastaj tek  SHKA Teuta në Lozanë të Zvicrës. Këngëtarja nga Prishtina, Shqipe Fazlija dëshiron ta vazhdojë karrierën e saj muzikore. Ndërkaq shumë kush mendon se emri i saj është një emer që premton në estraden kosovare, Megjithatë, Shqipe Fazlija e ka këtë emër që njifet mir fart... Vazhdo

October 1, 2010  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Shqipe Fazlija vlerat e saj muzikore lënë për të dëshiruar
Tags: , , , , , , , , , ,