shqiperija

Me rastin e ditës ndërkombëtare të të rinjve,Forca rinore organizon
International Youth Day 2008 Dita ndërkomtare e të rinjve 2008 HYRJA GRATIS TUZË 2008 Me rastin e ditës ndërkombëtare të të rinjve, këtë vit Forca do fillojë me kremtimin kësaj dite në Tuz. Kemi përgatitur një Koncert për të rinj në lokalin “Cavalieri” me yjet e muzikës argëtuese ku do marrin pjesë: Produkt 28, Amanda, Cani dhe DJ Mani. Koncerti do filloje ne ora 21:00. Jeni të mirëseardhur Sponsor Gjeneral dhe Organizator. Forca e Re Demokratike  Vazhdo

August 9, 2008  :: Shtypi / Mediji, Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Me rastin e ditës ndërkombëtare të të rinjve,Forca rinore organizon
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Autorrugët e Kroacisë dhe lidhja ma e shpejt Mal të Zi – Kosovë – Shqiperi
Kosovarët simjet do ti përdorin Autorrugët e Kroacisë,kurse kjo do jet shpres e zhvillimit turistik të Malit të Zi në të gjitha domenet turistike Ishte hera e parë që kaloj përmes Kroacisë dhe shqetësimi kryesor ishte se si do të jetë gjendja e rrugëve atje. Bashkë me familjen time kemi udhëtuar shumë viteve të fundit, dhe deri tani i kemi rënë përmes Italisë duke marrë tragetin në Bari, për të hyrë në Mal të Zi (Tivar). Kjo puna e tragetit nuk është vetëm një shpenzim më shumë, por të humbet edhe... Vazhdo

July 8, 2008  :: Turizmi / Turizam, Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Autorrugët e Kroacisë dhe lidhja ma e shpejt Mal të Zi – Kosovë – Shqiperi
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ministri Oketa nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me homologun e tij në Malin e Zi
Me ftesë të Ministrit të Mbrojtjes Boro Vuçiniç, ministri i Mbrojtjes Gazmend Oketa zhvilloi një vizitë dy ditore në Malin e Zi. Oketa nënshkroi edhe një marrëveshje me homologun e tij malazez e cila parashikon një bashkëpunim më të ngushtë në disa fusha të mbrojtjes.Të dy ministrat e Mbrojtjes zhvilluan fillimisht një takim kokë më kokë për rreth 15 minuta, ku biseduan për çështje të rëndësishme të mbrojtjes dhe të rajonit. Më pas, ministri Oketa vijoi me takimin bilateral së bashku me grupin që e shoqëronte.Fillimisht... Vazhdo

July 6, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Rajoni / Region, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Ministri Oketa nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me homologun e tij në Malin e Zi
Tags: , , ,

U Ulcinjskom polju,predvi?a se kapacitet džamije od hiljadu klanja?a
Poziv za doniranje izgradnje nove džamije u Ulcinju Odbor IZ-e Ulcinja i Odbor za izgradnju džamije u Ulcinjskom Polju, pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava za izgradnju nove džamije u Ulcinjskom Polju. Obezbije?en je plac i ura?en je projekat, koji predvi?a kapacitet džamije od hiljadu klanja?a, gasulhanu, biblioteku, salu,kafeteriju, parking i druge prate?e sadržaje. Dobrotvori – zainteresovane institucije, firme i pojedinci, sredstva za ovaj zna?ajan projekat mogu uplatiti na : Žiro ra?un:510-12295-15 Detaljnije informacije... Vazhdo

June 18, 2008  :: Shoqëria / Društvo :: Komente (1)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Dežurni telefon u toku sezone i ove godine
Sa organizovanim pripremama za pra?enje turisti?ke sezone, Poreska uprava PU, otpo?ela je prije nešto više od tri godine godine. Tada je njen menadžerski tim odlu?io, da se ova aktivnost, provede na jedan nov i savremen na?in, koji je u skladu sa evropskim standardima i iskustvima iz ove oblasti. Pou?ena dobrim rezultatima, odlu?eno je da se ovakav, organizovan na?in primjeni u pra?enju i Ljetnje turisti?ke sezone 2008. “Jedan od na?ina koji je primjenjivan u navedenom periodu, a koji ?e se primjenjivati i u ovoj godini, u cilju postizanja... Vazhdo

June 7, 2008  :: Shtypi / Mediji, Turizmi / Turizam :: Comments Off on Dežurni telefon u toku sezone i ove godine
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ure?enje vodnog režima Skadarskog jezera i rijeke Bojane
Podgorica, 4. juna – Danas je u Crnogorskoj akademiji nauka i umjetnosti održan sastanak predstavnika Crnogorske akademije nauka i umjetnosti i Albanske akademije nauka, na ?elu sa predsjednicima akademija-akademikom Momirom ?urovi?em i akademikom Teki Bicokuom. Na sastanku je usaglašen z?ajan saradnje dvije akademije u okviru regionalne i evropske nau?no-istraživa?kim projektima. Posebno su dogovorene aktivnosti u daljoj realizaciji saradnje na zajedni?kom projektu Ure?enje vodnog režima Skadarskog jezera i rijeke Bojane, koji... Vazhdo

June 5, 2008  :: Rajoni / Region, Shtypi / Mediji, Turizmi / Turizam :: Comments Off on Ure?enje vodnog režima Skadarskog jezera i rijeke Bojane
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Shpallje Falas
Faqja e jon ju Ofron Shërbime turistike FALAS Vizitorë të nderuar: Net-faqja e vetme Ulqinake “visit-ulcinj.com” që ofron shërbimet e shpalljeve FALAS është në shërbimin tuaj. Nëse dëshironi që shpallja juaj të publikohet në fletën ton turistike,atëherë ju lutemi që të antarsoheni dhe të jepni përgjegjet e sakta në net-faqen e bashkëpuntorit tonë.Mbas kontrollit të shpalljes nga administratori ajo do të vendoset në faqen hyrse të visit-ulcinj.com Faqja turistike momentalisht asht në version Anglisht,Frangjisht... Vazhdo
Turizmi i Ulqinit kërkon jë vizion të ri strategjik
Fillimi nga puna e disa (personave) nga lamija e turizmit të Malit të Zi nuk përputhet me piken e përgatitjeve për ciklin e ri të veprimtarive promovuese të turizmit në komun të Ulqinit për sezonin e ardhshëm veror 2008. Për këtë arsye, gabimet e mëparshme dhe gjetjet e realizuara nga analiza sektoriale – nëse një e tillë është bërë deri tani- është mirë të mbahen parasysh se promovimet turistike jan duke u ber vetëm për rivierën e Budvës në mynyr selektive. Në përgjithësi (personat) malazias të turizmit... Vazhdo

April 24, 2008  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Turizmi i Ulqinit kërkon jë vizion të ri strategjik
Tags: , , , , ,

UDSH përshëndet marrjen e ftesës për anëtarësim në Nato nga Shqipëria
Udsh përshëndet marrjen e ftesës për anëtarësim në nato nga shqipëria dhe shpalljen të pafajshëm nga gjykata e hagës të ramush haradinajt 3 prilli – datë historike për shqiptarët Ulqin – Unioni Demokratik i Shqiptarëve ka përshëndetur marrjen e ftesës nga Shqipëria në Samitin e Bukureshtit për t`u anëtarësuar në NATO si dhe shpalljen të pafajshëm të Ramush Haradinajt nga Gjykata e Hagës, duke vlerësuar se 3 prilli, kur ndodhen këto dy ngjarje, do të renditet ndër datat historike të shqiptarëve. “UDSH... Vazhdo

April 14, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on UDSH përshëndet marrjen e ftesës për anëtarësim në Nato nga Shqipëria
Tags: , , , , , ,

60 Euro për 24 studentë nga Ulqini
Komuna e Ulqinit ka vendosur që të shpërdaj bursa nga 60 eura,24 studentëve ma të mir nga Ulqini që studijojn në Mal të Zi dhe Regjion.Ashtë vendosur që për muaj tetor,nëntor,dhjetor ti ipen nga 180 euro,kurse pagesat tjera do vijojn ne gjiro llogari të tyre studentëve. Komisioni ku në krue të saj asht Nail Rexha vendosen që bursat për kët vitë shkollor ti akordohen:Dritan Abazoviqit student në shkencat Politike Vazhdo  Vazhdo

Page 4 of 512345