Shqipërisë në NATO

Abdilaqim Ademi priti kryetarin e komunës së Ulqinit
Zëvendës-kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Abdilaqim Ademi sot u takua me kryetarin e Komunës së Ulqinit, Gëzim Hajdinaga, i cili qëndron në Maqedoni për të prezantuar ofertat turistike për sezonin veror 2009. Në takimin, zëvendës-kryeministri Ademi e njoftoi mysafirin për situatën politike në Maqedoni, funksionimin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, procesin e decentralizimit si obligim që del nga Marrëveshja e Ohrit dhe për zgjedhjet lokale dhe presidenciale. Ndërkaq, kryetari i Komunës... Vazhdo
Situata zgjedhore presidenciale 2008 nga Muhamet Nika
Terri nuk hiqet duke përmendur llambën Për situatën e krijuar tani në prag të zgjedhjeve presidenciale më duhet të them që kjo në masë të bukur e arsyeton daljen tonë nga ish koalicioni shqiptar. Pra ne e kemi vlerësuar me kohë se ku do të përfundojnë dhe nëse jo atëherë, tashti koalicioni medoemos do të duhej të prishet. Pikënisja A – situata – A Kandidati për kryetar të Malit të Zi në zgjedhjet presidenciale i Lëvizjes për Ndryshime z. Nebojsha Medojeviq pasi që kishte siguruar koalicion parazgjedhor... Vazhdo