shtatzënë

Soni Malaj shtatzënë
Për këngëtaren Soni Malaj, të cilën prej kohësh nuk e shohim më në rrugët e Tiranës aq dendur, shtatzënia është stina më e bukur në jetën e saj. Pavarësisht sikleteve që janë të pranishme edhe tek ajo, si te çdo grua tjetër, Soni pohon se ndihet e lumtur për atë çka Zoti i solli. “Me thënë të drejtën, barku akoma s’po duket edhe pse po hyj në muajin e katërt, siç duket ngaqë s’kam pasur fare dhe prej palestrës intensive që kam bërë duket një bark mëse normal”, – tregon për suplementin këngëtarja... Vazhdo

July 14, 2011  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Soni Malaj shtatzënë
Tags: , ,

Leonora: Nuk jam shtatzënë
Leonora Jakupi ka mohuar spekulimet se ajo është shtatzënë dhe se ajo është afër martesës. Kohëve të fundit ishte përhapur një thashetheme për këngëtaren kosovare, kinse ajo është shtatzëne dhe se do të martohet pas festave të fund-vitit. Por, sipas mediave shqiptare, Leonora i ka demantuar këtë thashetheme. “Edhe unë e kam dëgjuar një thashetheme të tillë, të cilin e mohoj në mënyrë kategorike. Për momentin martesa është gjëja e fundit që kam në mendje, dhe përpos kësaj në jetën time private... Vazhdo

December 18, 2010  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Leonora: Nuk jam shtatzënë
Tags: , , , , , ,