Shtëpia e Shëndetit Ulqin

Deklarata audio e Cungut dhe ministrit të shëndetsisë  Radunoviq
Kryetai Cungu takoi sot ministrin e shëndetësisë prof.dr. Miodrag Radunoviq Sot kryetari Cungu takoi ministrine shëndetsisë prof.dr Miodragom Radunović i cili ishte në vizitë pune komunës së Ulqinit. pas takimit me kryetarin Cungu, ministri takoi drejtorin e Shtëpisë së shëndetit Pavle Marnikoviq. Deklaratat pas takimit: Deklarata e ministrit Radunoviq Deklarata e kryetarit Cungu Deklarata e drejtorit Marnikoviq     Municipality of Ulcinj / Opština Ulcinj / Komuna e Ulqinit Tel: +382 30 412 050 Fax: +382 30 412... Vazhdo
Palë Marnikoviqi zgjidhet drejtor oficiel i Shtëpisë së shendetit në Ulqin
Këshilli drejtues i Shtëpisë së shendetit në Ulqin, në mbledhjen 17 dhjetorit e zgjodhi për drejtor të ri të këtij institucioni mjekun pediatër Palë Marnikoviqin. Pasi nga ministria e shëndetsisë së Malit të Zi procedura u ba e regultë ,në të njëjtën kohë, Palë Marnikoviqi  eshtë oficiel i emruar drejtori i ri i shtepis së shendetit në komun të Ulqinit njofton gazeta e perditshme “Pobjeda”.Palë Marnikoviqi në këtë post i zë vendin e Dr.Primus.Gani Karamanages, i cili për shumë  vite me radhë ka... Vazhdo
Organizata e Shoqërisë Civile Horizonti i Ri përfundoi realizimin e projektit
Organizata e Shoqërisë Civile “Horizonti i Ri” përfundoi realizimin e projektit“Jetë e shëndetshme është stili im” Ndihmë të rinjve për formimin e sistemit të vlerave dhe sjelljeve Ulqin – Me performancen publike qe u realizua te premten ne oborrin e Shkolles se Mesme ne Ulqin, Organizata e Shoqerise Civile “Horizonti i Ri” perfundoi projektin “Jete e shendetshme eshte stili im”, realizimi i te cilit filloi ne shtator. Sipas koordinatorit te ketij projekti, Nazif Veliqi, projekti kishte per qellim informimin... Vazhdo

December 17, 2010  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Organizata e Shoqërisë Civile Horizonti i Ri përfundoi realizimin e projektit
Tags: , , , , , ,