shtepija e shendetit

Riviera e Ulqinit merr pjese ne Panairin e Berlinit dhe të Moskvës
Riviera e Ulqinit ka marrë pjesë në Panairin ndërkombëtar të Berlinit dhe në Panairin ndërkombëtar të Moskves , që u zhvillua nga data 9 deri më 13 mars në qendrën e panaireve “Messe Dam” të Berlinit. Vendi ynë u përfaqësua me anë të një stende me një sipërfaqe prej disa  metrash katror nga stafi i Rivierës së Ulqinit. Turizmi është një treg mjaft konkurrues, që kërkon aftësi menaxhuese, talent dhe një qeveri që di të mbështetet në politikat e duhura. Turizmi është tashmë një element... Vazhdo

March 23, 2011  :: Ekonomia / Ekonomija, Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Riviera e Ulqinit merr pjese ne Panairin e Berlinit dhe të Moskvës
Tags: , , , , , , , ,

Ulqini se shpejti me shkollen e motrave medicinale per lindjen e femijeve
    Drejtori i Shtëpisë së Shëndetit të Ulqinit, prim.dr. Gani Karamanga, deklaroi para gazetarëve se ndihet krenar që ndodhet në krye të një institucioni ku kolegët e tij mjekë dhe motrat medicinale me profesionalizëm e mbi të gjitha me përkushtim kanë kontribuar në punën e suksesshme të këtij materniteti, i cili për shumë dekada i ka munguar Ulqinit. Per here te pare do te çelet shkolla Profesionale per motrat medicinale për lindje te femijeve. Nisma “Zhvillimi i qendrueshem ekonomik nepermjet formimit... Vazhdo

January 5, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Ulqini se shpejti me shkollen e motrave medicinale per lindjen e femijeve
Tags: , , , , , , , , , ,