shtoj

Luigj Shkrela: Për shum mot Kshnellat-Krishtlindjet
KUMTESË PËR OPINION Shkëlqësi e përndritshme Argjipeshkvit te Tivarit Zotri Monsinjor Dom Zef Gashit Mbarë klerit si dhe të gjithë besimtarëve fesë katolike Festat e Kshnellave-Krishtlindja,jan festat e paqes tolerancës familjare dhe takimeve miqësore. Në këto dit që me modesti por njikohësisht ndërgjegje të thell shpirtërore shenohet dhe festohet ardhja ne jetën ton e Jesus Krishtit-si dëshmi e së mirës,njerzimit,mirëkuptimit,dhe nderës.Vjen të na dëshmojne se lindja e Tij është në të mirën e njerzimit,... Vazhdo

December 27, 2011  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Luigj Shkrela: Për shum mot Kshnellat-Krishtlindjet
Tags: , , , , , , , , , , , ,

Mbi librin “Rreze Vegimi” të Marash Gjon Kaculit
Vazhdimësi e krijimtarisë modeste Vlera e veprës, përveç apelit të qartë dhe të zëshëm të kushtrimit për ruajtjen dhe krijimin e vlerave të reja, përmban edhe disa perla nga vegimet e autorit të përjetuara në shpirtërinë e tij në kohëra e vende të ndryshme, qoftë duke zënë peshk me kalimere, qoftë duke shetitur në vetmi në bregun e detit të mrekullueshëm. Libri “Rreze vegimi” është libri i dytë me të cilin autori, Marash Gjon Kaculi, i prezantohet publikut tonë tre vite pas botimit të librit... Vazhdo

December 14, 2008  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Mbi librin “Rreze Vegimi” të Marash Gjon Kaculit
Tags: , , , ,