Simpoziumin shkencor

KNSH në MZ,organizoi Simpoziumin shkencor ndërkombëtar në Ulqin – Video
Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi organizoi të dielën Simpoziumin shkencor ndërkombëtar me temë “Letërsia gojore dhe identiteti kombëtar shqiptar” Kontribut për studimet dhe kulturën shqiptare Studiues nga të gjitha trevat shqiptare kanë marrë pjesë të dielën në Simpoziumin shkencor ndërkombëtar të organizuar nga Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi, me temë “Letërsia gojore dhe identiteti kombëtar shqiptar”, që u mbajt në hotelin “Mediteran” në Ulqin. Kryetari i KNSH-së... Vazhdo

October 3, 2011  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on KNSH në MZ,organizoi Simpoziumin shkencor ndërkombëtar në Ulqin – Video
Tags: , , , , , , ,