Sinani

Seldi vjen gjithmon me neeeee
Si ishte ai lajmi, Sinani është mërzitur me Seldin? Po, re po sa herë mërziten me njëri-tjetrin këta bëjnë video të re . Ju marrshi të keqen se ata vazhdojnë të jenë shumë miq si më parë e sapo kanë publikuar videokëngën e re “Kuq e zi” në një bashkëpunim me Medën. 54.000 klikime për një ditë…ku ka këngë që bën Sinani dhe Meda e të mos bëhet hit. Nji muaj 2 milion klikime i bën kjo video. Ja mbajeni mend. Albaniac  Vazhdo

December 21, 2011  :: Zbavitje / Zabava :: Komente (1)
Tags: , , , , ,

Ana Malit trevë me personalitete të shquara
Popullsia e Anës së Malit është e ndarë në 20 fshatra, të cilat deri në vitet 1970 kanë qenë të mirëpopulluara, por për arsye të kushteve jo të mira ekonomike anamalasit deytrohen të emigrojnë. Sipas regjistrimit të fundit të popullsisë, i cili u zhvillua në vitin 2003 Ana e Malit kishte 5538 banorë, apo 627 më pak se në regjistrimin e vitit 1991. Popullsia fshatare Kjo trevë përbehet nga popullsia fshatare. Struktura e popullsisë në përbërje të saj ka të gjitha grupmoshat, por pjesa më e madhe e... Vazhdo