Sinishtaj nuk është anëtar i ASH-së

Sinishtaj nuk është  anëtar me i ASH-së,thohet ne raportin (ASH)
Raporti nga Alternativa Shqiptare-Sinishtaj nuk është anëtar i ASH-së Podgoricë, 17 Mars (MINA) – Vaselj Sinishtaj dhe pesë kolegëve të tij nga Kryesia e Alternativës Shqiptare (ASH) nuk janë më anëtarë të partisë. “Grupit të paknaqur te ish anëtarëve të ASH, ku jashtë vendimit partisë së tyre kan kandidu në listën e grupit të qytetare Perspektiva, në bazë të statusit të Alternativës Shqiptare këtyre antarëve i pushon anëtarësimi në kët parti,” thohet në komunikimin e Alternativës... Vazhdo