Situata parazgjedhore në Republikën e Malit të Zi

Video – Përfundoi fushata zgjedhore e Forcës së Re Demokratike
Përfundoi fushata zgjedhore e Forcës: Sonte në mesnatë përfundon fushata elektorale për zgjedhjet parlamentare të 29 marsit. Heshtja parazgjedhore do të zgjasë deri të dielën në orën 19h00 Votuesit të dielën do të hedhin votën për të zgjedhurkanditatin e tyre. Ja pra  edhe Promovimi qëndrorë i Forcës se Re Demokratike në Shtepin e Kulturës në Ulqin. Shikoni Videon http://forca.me/images/stories/videos/PROMOVIMI.flv Sipas sondazhit në faqen ton të internetit dalim me kto shifra momentale:  Vazhdo
Video – Platformat politike të partive në Republikën e Malit të Zi
Të djelën, në Mal të Zi zhvillohen zgjedhjet e parakohshme parlamentare, në të cilat marrin pjesë edhe 5 subjekte politike shqiptare, mes tyre Unioni Demokratik i shqiptarëve dhe Forca e re demokratike. Korrepondenti ynë Pellumb Sulo njofton nga Mali i Zi mbi platformat, me te cilat kanë dalë në zgjedhje kandidatët e këtyre dy forcave politike shqiptare. Situata parazgjedhore në Republikën e Malit të Zi Më pak se një ditë para zgjedhjeve të parakohëshme parlamentare në Mal të Zi, atmosfera po mbizoterohet nga... Vazhdo