Skender Hyseni

Mali i Zi dhe Kosova sot vendosën marrëdhënie diplomatike – Video
Qeveria e Malit të Zi njoftoi se ka vendosur marrëdhënie diplomatike me Kosovën. “Mali i Zi dhe Kosova sot vendosën marrëdhënie diplomatike duke shkëmbyer letrat e ministrave respektivë, Millan Roqen dhe Skënder Hyseni”, transmeton AFP. Qeveria në Podgoricë tha se marrëdhëniet diplomatike me Prishtinën janë vendosur në pajtim me vendimin zyrtar të 9 tetorit, 2008 për njohjen e Kosovës. Në letrën e tij, Roçen ka theksuar se e ndan mendimin e homologut të tij se marrëdhëniet ndërmjet Malit të Zi dhe Kosovës... Vazhdo

January 15, 2010  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Mali i Zi dhe Kosova sot vendosën marrëdhënie diplomatike – Video
Tags: , , ,

Panamaja njohu pavarësinë e Kosovës
Kosova ka fituar njohjen e parë në vitin 2009, nga Panamaja, duke e çuar numrin e shteteve që kanë njohur pavarësinë e vendit në 54. Ministri i Punëve të Jashtme Skënder Hyseni tha mbrëmë ka pasur një bisedë telefonike të gjatë dhe tejet miqësore me Ministrin e Jashtëm të Panamasë Samuel Lewis Navarro, i cili e ka njoftuar për vendimin zyrtar të vendit të tij për njohjen e shtetit të ri të Kosovës. “Panamaja është vendi i 54 që e ka njohur Kosovën shtet të pavarur dhe sovran….Panamaja është... Vazhdo
Skënder Hyseni takon homologun malazez
Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Skënder Hyseni, i cili po merr pjesë në konferencën dy ditore “Ballkani në Evropë: Sfidat e integrimit të shteteve shumë etnike”, që është duke u mbajtur në Mal të Zi, ka njoftuar homologët e tij me zhvillimet aktuale në shtetin e ri të Kosovës.Konferenca dyditore “Ballkani në Evropë: Sfidat e integrimit të shteteve shumetnike”, po mbahet në Kollashin të Malit të Zi, në organizim të Organizatës për Marrëdhënie Ndëretnike në Ballkan, ndërsa... Vazhdo

June 8, 2008  :: Politika, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Skënder Hyseni takon homologun malazez
Tags: , , , ,

Kuvendi i Kosovës miraton qeverinë e re
Paralmenti i Kosovës ka miratuar të mërkurën qeverinë e re të Hashim Thaçit dhe ka rizgjedhur Fatmir Sejdiun si president.Për z.Thaçi dhe kabinetin e tij qeveritar kanë votuar 85 deputetë nga 112 sa ishin në sallë. Vazhdo  Vazhdo