Smail Çunmulaj

Gjeloshaj: Ra ky mort e u pamë
Naser Çobaj në krejt këtë lojë e kyç edhe Palokë Camaj, doktor i të drejtës ndërkombëtare nga Malësia me banim në SHBA. Emisioni i këtyre të dyve me një kushëri të afërt të një funksionari të lartë të UDSH-së do të mbetet si një nga ndërhyrjet më të turpshme në ndonjë fushatë parazgjedhore të një grupi të interesit, por si duket me interesa të caktuara. “Ra ky mort e u pamë” titullohej një vepër e Ismail Kadaresë, e botuar në vitin e parë të çlirimit të Kosovës, i cili u promovua me rastin... Vazhdo
Tuzi – Komuna pa territor, pa buxhet dhe pa kompetenca
REAGIM (Përgjigje ndaj tekstit të Ferhat Dinoshës me titull: “Pse digjen katër milionë euro”, botuar në nr. 351 të “Kohës Javore”, datë 18 dhjetor 2008) Më vjen mirë që ke vendosur të merresh me çështjet esenciale të funksionimit të Komunës Urbane të Tuzit, gjegjësisht me shkrimin tuaj në “Kohën Javore”, “Pse digjen katër milionë euro?”. Nuk është për t`u çuditur për “brengosjen” tuaj për djegijen e këtij “katërshi” e unë ju them... Vazhdo

January 8, 2009  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on Tuzi – Komuna pa territor, pa buxhet dhe pa kompetenca
Tags: , , , , , ,

Shqiptaret e Malit te Zi, presion per njohjen e Kosoves
Partite shqiptare te Malit te Zi vendosen te sanksionojne partine ne pushtet, qe nuk e ka njohur pavaresine e Kosoves, duke refuzuar te mbeshtesin presidentin aktual Filip Vujanovic, qe shihet si favoriti i madh per te fituar zgjedhjet presidenciale te se dieles. “Autoritetet aktuale qe kane perfituar gjithmone nga mbeshtetja e popullsise shqiptare, na kane zhgenjyer”, i shpjegoi AFP-se, Smail Maliq Cunmulaj, kryetar i Bashkise se Tuzit, nje qyteti i krahines Malesia prane kufirit me Shqiperine, i populluar ne shumicen e tij... Vazhdo

April 8, 2008  :: Politika, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Shqiptaret e Malit te Zi, presion per njohjen e Kosoves
Tags: , , ,

Reagim ndaj shkresës se UDSH-së-Degës së Malësisë,
Edhepse heshtja do të ishte demanti më i mirë i shkresës në fjalë, jemi të detyruar të reagojmë vetëm për hirë se e shkruara mbetet. Duke filluar që nga titulli e deri te fjalia e fundit, teksti-pamflet i UDSH-së është tejet tedencioz, i pavlerë e madje edhe i pakuptimtë. Zotërinjtë, si duket nuk vlerësojnë se këshilltari ka peshën e vet, pa marrë parasysh nga i cili subjekt politik vjen, andaj edhe publikojnë një nonsens të tillë, se gjoja seanca e kuvendit, pa pjesëmarrjen e UD, qenka jolegjitime. Por as... Vazhdo

April 2, 2008  :: Intervista / Intervju, Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Reagim ndaj shkresës se UDSH-së-Degës së Malësisë,
Tags: , , , , , ,