sori

Adela dhe Sori : Po e ngacmoj që të reagojë
01/04/09 15:45 Adela shkon të pyesë Sorin nëse kjo që po bën me Adin është lojë apo e vërtetë dhe ai i përgjigjet se është mëse e vërtetë dhe dita e 1 Prillit nuk ka lidhje fare. Adela i thotë se ose kjo është e vërtetë pasi edhe Adi ashtu i tha, ose të dy po bëjnë lojën e seriozit dhe po i vënë të tjerët në lojë. Sori i thotë se me ato që i tha Adi më parë, e ka ofenduar e mërzitur dhe ndaj cdo gjë është serioze. Ai i tregon se ekziston edhe fakti se Adi nuk po tregon se cili është, nuk po del... Vazhdo

April 3, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Adela dhe Sori : Po e ngacmoj që të reagojë
Tags: , , , , , , , , ,

Arjon : Mbijetesë me kritere të veçanta
01/04/09 00:00 Sipas Arjonit, bashkëjetesa e banorëve në shtëpinë e Big Brother është një mbijetesë me kritere shumë te veçanta. “I kemi të gjitha komoditetet e botës e njëkohësisht nuk kemi asgjë!”- ka thënë ai. Sipas tij, çështja është se kush do të jetë më i fortë që të arrijë deri në fund i pacënuar. Duke diskutuar me Qetsorin, ai ka thënë se si Bjordi, si Aida ka rënë dhe Qetsori ka qenë i të njëjtit mendim. Sipas këtij të fundit, të gjithë kanë pak rënie dhe kjo, nga të rinjtë, mund... Vazhdo

April 2, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Arjon : Mbijetesë me kritere të veçanta
Tags: , , , , , ,

Flenë jashtë
31/03/09 09:00 Banorët kanë vendosur që natën ta kalojnë jashtë duke biseduar e më pasë të flenë aty. Ata kanë përgatitur vendin dhe janë shtrirë. Një pjesë tjetër ka preferuar që gjumin ta bëjë në dhomë. Ata kanë qëndruar zgjuar deri vonë e më pas kanë fjetur. Disa prej tyre janë zgjuar afër mëngjesit pasi filloi një vesë shi, për të vazhduar gjumin në dhomat e tyre. Të vetmit që kanë vazhduar të flenë jashtë, kanë qënë Bjordi dhe Sori. Në mëngjes banorët japin komentet se si e kanë përjetuar... Vazhdo
Arjon dhe Anjeza : Jam e vetme në këtë lojë
31/03/09 04:10 Arjoni pyet Anjezën për ndryshimin e mendimit të saj për banorët nga jashtë shtëpisë, brenda saj. Anjeza i tregon se i ka ndjekur, por nga jashtë dukeshin më ndryshe, ndërsa tani që është dhe ajo brenda ka filluar t’i njohë më mirë. Arjoni e pyet se për cilin banor ishtë kurioze që të ballafaqohej dhe ajo i përgjigjet për Sorin. Ajo thotë se është ndryshe nga ai që mendonte, por është ende herët për të dhënë një përcaktim mbi të. Anjeza tregon se dita ditës i shtohen ose i pakësohen... Vazhdo
Sori, Adi, Arjoni : Kemi rrugë për të bërë
  20/03/09 15:50 Sori, Adi dhe Arjoni bisedojnë me njeri-tjtrin për nominimet por, duke mos folur hapur por duke folur me simbole. Ata e simbolizojnë nominimin me rrugët që mund të përshkojnë, kurse banorët i personifikojnë me emrat e qyteteve nga të cilat vijnë. Sori mendon se nëse bën një rrugë për në Dukat, vendi nga ai vjen, do që në makinë të ketë edhe një mik nga Gjakova. Adi i thotë se nuk ka ndërmend të bëjë rrugë deri në Dukat. Sori e fton Adin që të bëjnë ndonjë rrugë në Gjirokastër. Arjoni... Vazhdo

March 20, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Sori, Adi, Arjoni : Kemi rrugë për të bërë
Tags: , , , , , , ,

Aida : Mund të nominohet Moza
19/03/09 13:50 Aida pyet se cilët do të jenë në nominim këtë herë. Qetsori thotë se ka pyetur në shtëpi të tjerët dhe i rezulton se Moza mund të jetë. Ai shton se mirë do jetë që të dalë në nominim që të shohin reagimet e saja edhe në këtë aspekt. Aida mendon se ajo nuk ka për të dalë edhe pse ka patur debatin me Adin, ndërsa për veten e saj ka frikë. Si Bika edhe Sori mendojnë të kundërtën madje Sori shton se edhe këtë javë nuk e priste Aidën në nominim. Aida komenton se nëse e ka nominuar Adela,... Vazhdo
Bjordi është shprehur gabim
19/03/09 10:40 Arjoni i tregon Sorit dhe Dritanit se Bjordi ishte shprehur se askush nuk mund ta nominojë pasi ka njerëz lart. Djemtë habiten me këtë shprehje dhe Dritani thotë se bëjnë mirë që ti sulen njëherë Bjordit e të shohin reagimin e tij. Arjoni, i prekur nga këto fjalë, mendon se është e kotë që të vazhdojë të qëndrojë në shtëpi. Sori mendon se është vetëm një mendim i shprehur gabim e me nxitim sepse nuk mund të jetë e vërtetë kjo gjë. Ai thotë se me Bjordin veproi njëherë gabim dhe ja ku... Vazhdo
Moza nuk është e vogël
17/03/09 12:15 Sori thotë se në debatin që pati Adi me Mozën, nxori dy konkluzione: e para që Lirita nuk i pëlqeu me qëndrimin që mbajti dhe e dyta që Moza nxori se ka shumë të meta në tipin e saj. Ai tregon se ka qënë jashtë kësaj historie dhe nuk mund të vlerësojë se cfarë ka ndodhur por, si spektator, ka vënë re këto gjëra. Sori shton se me mendjen e tij ka bërë krahasimin se si u soll Adelajda me Agonin dhe se si u soll Moza me Adin. Ai thotë se Moza është sjellë shumë keq në atë debat, ndërsa Adela... Vazhdo
Mesida, Lirita, Adela – Ndjehemi më rehat sot
15/03/09 15:40 Mesida, Lirita dhe Adelajda bisedojnë për nominimet e kësaj radhe. Mesida thotë se ka frikë se do dalë ajo kët herë. Ajo thotë se mbrëmë nuk donte që të dilte Adelajda apo Lirita dhe se ishte shumë në ankth. Adela tregon se në ato momente ndjehej shumë keq dhe shikonte se dhe Moza dhe Bjordi i kishin sytë me lot. Ajo i thotë Mesidës se nuk duhet ta mendojë dalje, por t’ia lërë asaj dite këto mendime. Lirita përmend se ka ngelur edhe një gjeneral e një ushtar në shtëpi. E ka fjalën për Sorin... Vazhdo
Aida Troka : Nuk të paskam njohur
15/03/09 00:00 Duke vallëzuar, Aida i ka treguar Qetsorit se ajo vinte nga një familje që e kishte llastuar shumë. Ajo i ka thënë gjithashtu se kishte patur një gjendje shumë të mirë familjare dhe kishte bërë një jetë shumë të lumtur, deri në momentin që i kishte vdekur i ati. Ky rrëfim ka marrë shkas nga pyetja e Qetsorit se për cfarë Aida lufton kaq fort. Ai i ka thënë gjithashtu se e nominonte, ngaqë nuk e kuptonte. Por reagimi i tij ka ndryshuar kyekëput kur ka mësuar se Aida, që shumë e re, ka jetuar pa... Vazhdo

Page 1 of 212