SPEKTAKLI

Bjordi : Na mungon Moza
11/05/09 00:42 Djemtë ndodhen të vetëm në dhomën e gjumit. Edhe pse janë shtrirë për të fjetur, bisedat mes tyre nuk mungojnë. Ata nuk harrojnë të kujtojnë banoret e fundit të eleminuara dhe disa pjesë nga spektakli. Ata kujtojnë Mozën me batutat dhe të qeshurën e saj karakteristike dhe shprehen se e ndjejnë mungesën e saj. Bjordi kujton kur ajo u përball me Tanin dhe përgjigjen e saj që shkaktoi shumë të qeshura tek publiku sepse tha që ka bërë të njëjtat gjëra si ai. Sipas tij, ishte Moza ajo që shkaktoi... Vazhdo
Big Brother Albania 2, Nata 14,Spektakli
PJESA 1 PJESA 2 PJESA 3 PJESA 4 PJESA 5 PJESA 6 PJESA 7 PJESA 8 PJESA 9 PJESA 10 PJESA 11  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Nata 13, Spektakli
Big Brother Albania 2, Nata 13, Spektakli PJESA 1 PJESA 2 PJESA 3 PJESA 4 PJESA 5 PJESA 6 PJESA 7 PJESA 8 PJESA 9 PJESA 10  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Nata 12, Spektakli
Big Brother Albania 2, Nata 12, Spektakli PJESA 1 PJESA 2 PJESA 3 PJESA 4 PJESA 5 PJESA 6 PJESA 7  PJESA 8 PJESA 9 PJESA 10  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Nata e 11, Spektakli
Big Brother Albania 2, Nata e 11, Spektakli PJESA 1 PJESA 2 PJESA 3 PJESA 4 PJESA 5 PJESA 6 PJESA 7 PJESA 8 PJESA 9 PJESA 10  Vazhdo
Adelajda dhe Bjordi : Publiku vlerëson spektaklin
12/04/09 01.56 “Nuk ka nevojë të të them që është një lojë!” – i ka thënë Bjordi Adelës, që qante për daljen e Dritanit nga shtëpia. “Nuk e meritonte Tani!” – ka thënë ajo, – Më shumë e meritoja unë!”. Më pas ajo ka shtuar se e donte shumë Anjezën, por nuk i vinte mirë që të rrinte ajo dhe të dilte Dritani. Ai i ka thënë se të njëjtat gjëra që ajo po thoshte tani për Dritanin, ai i kishte thënë për Liritën, kur kjo e fundit kishte lënë shtëpinë e Big Brother. Sipas Adelës, në... Vazhdo
Big Brother Albania 2, Nata e 10, Spektakli
Big Brother Albania 2, Nata 10, Spektakli PJESA 1 PJESA 2 PJESA 3 PJESA 4 PJESA 5 PJESA 6 PJESA 7 PJESA 8 PJESA 9 PJESA 10 PJESA 11  Vazhdo
Nata 8 – Spektakli – Big Brother Albania 2 (28 mars)
Nata 8 – Spektakli – Big Brother Albania 2 (28 mars) PJESA 1 PJESA 2 PJESA 3 PJESA 4 http://www.dailymotion.com/video/x8t726 PJESA 5 http://www.dailymotion.com/video/x8t76h PJESA 6 PJESA 7 PJESA 8 PJESA 9 PJESA 10 PJESA 11  Vazhdo
Big Brother Albania 2 – NATA MADHE – Speckatli
Big Brother Albania 2 – NATA MADHE – Speckatli <object width=”252″ height=”403″ data=”http://www.polldaddy.com/poll.swf” type=”application/x-shockwave-flash”><param name=”name” value=”beta3″ /><param name=”bgcolor” value=”#ffffff” /><param name=”flashvars” value=”p=1475824″ /><param name=”src” value=”http://www.polldaddy.com/poll.swf” /><param name=”wmode”... Vazhdo