srecan 8 mart

Gëzim Hajdinaga: Telegram urimi për 8 mars
“Me rastin e 8 marsit Ditës ndërkombëtare të gruas Kryetari i Komunës së Ulqinit Gezim Hajdinaga uron të gjithë nënat dhe motrat dhe u shpreh urimet e tija të sinqerta duke iu dëshiruar suksese dhe prosperitet në çdo fushë të jetës.” “Povodom 8 marta, Me?unarodnog dana žena Predsjednik Opštine Ulcinj Gzim Hajdinaga ?estita svim pripadnicama ljepšeg pola žele?i im puno uspjeha, radosti i prosperiteta Municipality of Ulcinj / Ulqin Arsllan Hajdinaga  Vazhdo

March 8, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Gëzim Hajdinaga: Telegram urimi për 8 mars
Tags: , , ,