Sreten Shkuletiq

Ministri Sreten Shkuletiq jep dorëheqje – Video
Ministri i arsimit dhe shkencës Sreten Shkuletiq dha sot dorëheqje në këtë funksion. Ai në konferencë për gazetarë tha se nuk janë krijuar kushtet dhe masë e duhur kritike për implementimin kualitativ të reformës së arsimit në Mal të Zi. Ai theksoi se largohet nga pozita e ministrit me bindje se ka punuar duke respektuar dhe mbrojtur ligjin dhe nuk ka lejuar të bien nën çfarëdo presioni dhe kushtëzimi. TVCG  Vazhdo

December 30, 2009  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Ministri Sreten Shkuletiq jep dorëheqje – Video
Tags: ,