standardet

Ministria e turizmit shpalli konkursin për valorizimin e komplekseve turistike në bregdetin malazias
Ftohen të interesuarit të shpalosin synimet Qeveria e Malit të Zi, e cila është pronare e ujdhesës Ada, me një sipërfaqe prej 520 hektarësh, synon të nënshkruajë kontratën për dhënien me koncesion shumëvjeçar të rreth 100 hektarëve të kësaj ujdhese, duke i dhënë të drejtën për zhvillimin dhe menaxhimin e këtij kompleksi turistik. Ministria e Turizmit dhe Mbrojtjes së Mjedisit Jetësor i ka ftuar të hënën investitorët e interesuar ndërkombëtarë me përvojë në fushën e turizmit që të bëjnë vlerësimin... Vazhdo

February 21, 2008  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Ministria e turizmit shpalli konkursin për valorizimin e komplekseve turistike në bregdetin malazias
Tags: , , , , , , , ,

Intervistë me Osman Subashiqin, ndihmësministër i punve të brendshme dhe i administratës publike
MPB-ja ka pësuar transformim pozitiv Koha javore: Z. Subashiq, Parlamenti i Malit të Zi ka miratuar para do kohe Ligjin mbi letërnjoftimin, ndërkohë që në hartim e sipër janë edhe disa projektligje të tjera që rregullojnë lëndën që ka të bëjë me dokumentet personale. Si e vlerësoni Ju Ligjin mbi letërnjoftimin dhe cilat janë risitë e tij? O. Subashiq: Brenda këtij viti dhe deri në pjesën e parë të vitit të ardhshëm do të hartohen të gjitha ligjet në mënyrë që të harmonizohen me standardet europiane.... Vazhdo

February 19, 2008  :: Politika :: Comments Off on Intervistë me Osman Subashiqin, ndihmësministër i punve të brendshme dhe i administratës publike
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ministria do të ndihmojë gazetën “Koha javore”
Podgoricë – Ndihmësministri i Kulturës, Sportit dhe Mediave, Zhelko Rutoviq dhe drejtori ekzekutiv i SHAGBG “Pobjeda”, Dragolub Sharoviq, nënshkruan të mërkurën Kontratën për bashkëfinancimin e përmbajtjeve programore të gazetës “Koha javore” në vitin 2008.Në deklaratën për shtyp të Ministrisë së Kulturës, Sportit dhe Mediave, thuhet se kontrata paraqet vazhdimin e bashkëpunimit me ndërmarrjen “Pobjeda” në botimin e gazetës, në pjesën e përmbajtjeve të obligueshme kulturore... Vazhdo

February 11, 2008  :: Ekonomia / Ekonomija :: Comments Off on Ministria do të ndihmojë gazetën “Koha javore”
Tags: , , ,

Mali i Zi nuk i zbaton standardet europiane për pakica
Ulqin, 7 janar — Shteti i Malit të Zi nuk ka arritur ende të zbatojë korpusin e të drejtave të pakicave kombëtare si në demokracitë shumetnike evropiane, nuk ka arritur të zbatojë standardet evropiane në jetën shoqërore dhe politike. Kështu ka thënë të hënën Ferhat Dinosha, Vazhdo  Vazhdo