STO

Ukraina bllokon anëtarësimin Malit të Zi në OBT
Ukraina bllokoi anëtarësimin malazez në OBT Mali i Zi nuk do të pranohet në Organizatën Botërore të Tregtisë (WTO) më 3 shkurt, siç ishte planifikuar, për shkak të kundërshtimit të Ukrainës. Kështu deklaroi të enjten zëvendëskryeministrja malazeze Gordana Djurovic, sipas së cilës, qëndrimi i Ukrainës është “pa precedencë”, dhe se ndonjë rast i ngjashëm nuk ka ngjarë në historinë e WTO-së, që prejse ekziston, nga viti 1995. Ukraina nga Mali i Zi kërkoi sqarime legjislative shtesë rreth bujqësisë,... Vazhdo

January 23, 2009  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Ukraina bllokon anëtarësimin Malit të Zi në OBT
Tags: , , , , , ,