striptizë

Agoni – Sonte do të bëj striptizë
23/02/09 09:30 Aida dhe Agoni kanë bërë bashkë një nga turnet e kujdesit për lopët. Pasi i kanë pastruar e dhenë për të ngrënë ata janë ulur për të pushuar e kanë biseduar. “Sonte do të bëj striptizë!”- i ka thënë Agoni Aidës me shaka. “Do të vishem vetëm me të brendshme e me çizme e do të bëj striptizë këtu tek lopët!” Po më shaka, Aida i ka thënë se nuk duhet ta bënte këtë në sy të Sonjës dhe Teas, sepse ato ishin shumë të vogla për shfaqje të tilla. TCH  Vazhdo