Suad Numanoviq

Cungu takon Ministrin Numanoviq / Sastanak Cungua sa Ministrom Numanovic
Deklerata për shtyp e Kryetarit te komunës së Ulqinit z. Nazif Cungu mbas takimit me Ministrin e Ministrisë për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave z. Suad Numanoviq     Ministar za ljudska i manjinska prava dr Suad Numanović boravio u posjeti Opštini Ulcinj Tokom jučerašnjeg dana ministar Numanović posjetio je i opštinu Ulcinj, gdje je razgovarao sa prvim čovjekom opštine Nazifom Cunguom. Izjava predsjednika opštine Ulcinj nakon susteta sa ministrom Numanovićem Izjava ministra Numanovića nakon susreta sa predsjednikom... Vazhdo

February 14, 2013  :: Opinione :: Comments Off on Cungu takon Ministrin Numanoviq / Sastanak Cungua sa Ministrom Numanovic
Tags: , , , ,