SUEDIJA

Flet Eklen Laca, ish i dashuri i Mesidës, nga Belgjika
Flet Eklen Laca, ish i dashuri i Mesidës, nga Belgjika Mesida dhe Ekleni E keni ndjekur Mesidën në BB? E kam ndjekur sa herë që kam pasur kohë të lirë, se jam i zënë me biznesin tim. Si të duket në ato momente që e ke ndjekur? Faktikisht është vetvetja. Mesi kështu është, e çiltër edhe jo e djallëzuar si vajzat tjera aty brenda. Të gjitha të tjerat të djallëzuara të duken? Jo të gjitha, disa po, si p,sh, Adelajda, Aida, Zhuljeta Si të duken marrëdhëniet e Mesidës me vajzat e tjera? Për aq kohë sa i... Vazhdo
Çekia merr kryesimin e presidencës së Bashkimit Evropian
Nga dita e sotme Çekia do të kryesoj për gjashtë muajt e ardhshëm presidencën e radhës së Bashkimit Evropian. Nisur nga kriza ndërkombëtare financiare dhe ekonomike si dhe luftimeve në Rripin e Gazës pritjet nga udhëheqja çeke në Pragë janë të mëdha. Ministri i jashtëm çek Karel Shwarzenberg udhëton këtë fundjavë me diplomatë të tjerë të BE-së për negociata në Lindjen e Mesme. Me 1 korrik Çekia i dorëzon Suedisë presidencën e radhës së BE-së. DW  Vazhdo

January 1, 2009  :: Bota :: Comments Off on Çekia merr kryesimin e presidencës së Bashkimit Evropian
Tags: , ,