Sulmohen turistet kosovarë

Sulmohen turistet kosovarë në Mal të Zi
Pikerisht ne diten kur serbet e ardhur nga Serbia festonin te ashtuquajturen “Beteja e Kosoves” ne Prishtine, serbet e shperngulur nga Kosova pas luftes ne fshatrat e rrethit te Podgorices sulmuan 10 autobuse qe po udhetonin nga Kosova per ne Ulqin. Kjo ngjarje dhe provokimet e vazhdueshme nga ana e serbeve lokale detyruan policine e Malit te Zi  te sigurojne shtetasit kosovare te cilet duan t’i kalojne pushimet ne bregdetin e Ulqinit. Dhjetra autobuse te mbushur me kosovare dhe automjete te tjera me targa Kosove, me urdher te policise... Vazhdo

August 2, 2009  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Sulmohen turistet kosovarë në Mal të Zi
Tags: ,