Sulo Mustafic

Mehmet Bardhi:Ankimet e shqiptarëve në Mal të Zi
PODGORICË, 14 PRILL- Pushteti aktual malazias bën diskriminimin e pakicave mbi baza nacionale dhe partiake në fushën e punësimit, thanë të hënën Mehmet Bardhi, kryetar i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi (LDMZ) dhe Sulo Mustafic, zëdhënës i Partisë Boshnjake. Sipas Bardhit,të kërkosh punë, paraprakisht duhet të jesh apo të bëhesh anëtar i Partisë Demokratike të Socialistëve në pushtet. “Në shkallë republike, shqiptarët marrin marrin pjesë me 7 për qind. Por, ky nivel i përfaqësimit mungon në shërbimet... Vazhdo