Summer

Intervistë me këngëtaren e mirënjohur Rita Lulgjuraj
Lajme nga Ulqini : Kush është Rita Lulgjuraj ? Rita : Rita Lulgjuraj është një gjimnaziste e vitit të katërt “Vëllazërim Bashkim” Ulqin……. Lajme nga Ulqini : Qysh kur ka filluar Rita të merret me muzikë dhe kur është formuar grupi , na flisni diçka edhe për antarët e grupit,dhe kush jan ato? Rita : Kam filluar të merrem me muzikë që nga mosha 9 vjeçare ku regjistrova shkollën e ultë të muzikës-piano.Ishte iniciativë rinore e propozuar nga shokët e mi Arian Zati dhe Gazmir Truma të cilët punuan muzikën... Vazhdo
Ulcinj is a coastal town and municipality in Montenegro
Ulcinj is a coastal town and municipality in Montenegro. The town of Ulcinj has a population of 10,828 (2003 census), and it is the centre of Ulcinj municipality. This southernmost municipality of Montenegro has a population of 20,290. The wider area of Ulcinj has been inhabited since the Bronze Age. Illyrian tombs (tumuli), found in the village of Zogaj, in the vicinity of Ulcinj, date back to the Bronze Age. The town is believed to be founded in the 5th century BC by Greek colonists from Colchis. The Colchian colonization is mentioned... Vazhdo