Surpriza për Bjordin

Big Brother Albania 2, Nata Finale, Surpriza per Bjordin

May 17, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Shiko Live :: Comments Off on Big Brother Albania 2, Nata Finale, Surpriza per Bjordin
Tags: , , , , ,

Big Brother Albania 2, Dita 71, Surpriza per Bjordin
Big Brother Albania 2, Dita 71, Surpriza per Bjordin  Vazhdo
Adelajda : Surpriza për Bjordin
10/03/09 16:55 Adeljada diskuton me banorët për surprizën për ditëlindjen e Bjordit. Ata mendojnë që në mëngjes para se ai të zgjohet të zbukurojnë shtëpinë, dhe Adelajda do vishet si Michael Jackson. Banorët mendojnë që të marrin dhe macen e tij, por për këtë ide duhet të vendosë Big Brother. Secili prej tyre do i bëj një dhuratë të vogël dhe Mesida ka vendosur që t`i përgatisë Bjordit mëngjesin sipas tipit tradicional Suedez. Në një bluzë ose pantallona të bardha ata do shkruajnë komentet e tyre për... Vazhdo