surpriza

Ditë e vecantë për Adin
02/05/09 21:31 Sot për njërin prej konkurentëve është një ditë e vecantë. Është ditëlindja e nënës së Adit për të cilën ai ka folur shpesh dhe “Big Brother” ka vendosur të tregojë raportin e tyre duke i bërë një surprizë Adit. Banorët dalin në oborr ku ngrenë një dolli me rastin e ditëlindjes së mamasë së Adit, ndërkohë që atij vetë i kërkohet të kthehet në shtëpi dhe të ndjekë duke mbledhur një top akriliku për të parë se ku do ta cojë. Adi mbërrin në dhomën aziatike ku takohet me të... Vazhdo

May 5, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Ditë e vecantë për Adin
Tags: , , ,

Anjeza : Më pëlqeu surpriza
  26/04/09 12:38  Vajzat janë kurioze për zarfin që mori me vete Arjoni. Anjeza tregon se ai e mori atë zarf para një muaji dhe mendon se me siguri e ka hapur gjatë spektaklit, por të gjitha janë shumë kurioze të dinë përmbajtjen e tij. Ato mendojnë se duhet të kishte ndonjë surprizë të bukur. Vajzat fillojnë të flasin për surprizat dhe Juna tregon se u kënaq shumë me surprizën që mori. Juna shprehet se i pëlqejnë surprizat, por ajo surprizë, përmbante një mesazh shumë të bukur dhe se i mjafton për aq... Vazhdo

April 28, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Anjeza : Më pëlqeu surpriza
Tags: , , , , , , , ,

Big Brother Albania 2, Dita 78, Surpriza per Mimozen
Big Brother Albania 2, Dita 78, Surpriza per Mimozen  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 78, Surpriza per Arjanin
Big Brother Albania 2, Dita 78, Surpriza per Arjanin  Vazhdo
Surprizë për cftin e Big Brother Albania 2
18/04/09 21:43 Gjatë spetaklit “Big Brother” kishte përgatitur një surprizë për dy nga banorët por , kjo surprizë i përfshiu të gjithë banorët. Ato kanë mundur të ndjekin një film të shkurtër “Arjoni me Anjezën”. Lidhja e tyre është ndjekur me shumë vemendje nga publiku ,por jo vetëm. Motra e Anjezës ka dashur të flasë me Arjonin. Ajo e ka pyetur nëse ndjenja është e vërtetë, apo është thjesht për spetakël. Ai ka deklaruar që ndjenja që ka ai për Anjezën është e vërtetë. Ajo i ka shprehur... Vazhdo
Telefonatë për Aidën
15/04/09 21:53 “Big Brother” ka organizuar një surprizë për njërin nga banorët. Aida ka marrë një telefonatë nga motra e saj. Bjordi ishte personi që kapi telefonin, dhe nga ana tjetër e telefonit ishte një person që kërkonte të fliste me Aidën. Ajo ka njohur zërin e të motrës, dhe ka rendur për të kapur telefonin. Motra i ka shprehur dashurinë dhe përkrahjen e saj, dhe familjarëve të tjerë. Aida i thotë:-“Më ka marrë shumë malli!” Motra i ka thënë që ndihet krenare për të. Për Aidën kjo ishte... Vazhdo
Adi: Të kam gjithmonë në mendje
04/04/09 21:50 Adi është një nga banorët i cili ka hyrë në shtëpinë e Big Brother me një qëllim personal, atë të përsosjes së imazhit të tij si dhe të tregojë se kush është ai realisht. Big Brother organizoi një surprizë për të në formën e shakasë. Adi takoi miqtë e tij të cilët recituan një nga poezitë e tij që është mjaft kuptimplotë. Adi është përlotur ndërsa miqtë e tij recitonin poezinë, ndërsa banorët i kanë ndjekur këto momente nga monitori. Ai u thotë:-“E mendova të lehtë!” Mes... Vazhdo
Video – Surpriza për Pavlinin