Swiss

Intervistë me Musa Palin, deputetin komunal ne Vevey të Zviceres
Lajme Nga Ulqini : Ju lutem na thoni disa fjalë për prezantimin tuaj ? Musa Pali:Quhem Musa Pali i lindur në fshatin Millë komuna e Ulqinit. Pasi që kreva Shkollën e Lartë Pedagogjike në Gjakovë, grupi gjuhë dhe letërsi, u punësova në shkollën fillore “Zenel Hajdini” në Banjë të Sijarinës ku punova tre vjet. Pas kryerjes së shërbimit ushtarak u largova nga vendlindja dhe u vendosa në Zvicër në vitin 1980. Lajme nga Ulqini: Përveç punës suaj profesionale cilat janë aktivitet tuaja me vendosjen tuaj në Zvicër? Musa... Vazhdo
Disco Boleros: Çiljeta,Mimoza,Bekim Kumanova,Dj-Dasul,Dj-Ari
INFO: • Disco Boleros Banhofsrt.33 Buchs – dallikon • Tel: 0041 79/ 628 10 67 Email: info@boleros.ch http://www.boleros.ch  Vazhdo

February 28, 2009  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Disco Boleros: Çiljeta,Mimoza,Bekim Kumanova,Dj-Dasul,Dj-Ari
Tags: , , , , , , , , , ,