Switzerland.

Miss Globe International 2012 in Ulcinj Montenegro
Miss Globe 2012 26 October – 10 November WORLD FINAL 10 NOVEMBER 2012 PALACE OF SPORTS, VLORA – ALBANIA Miss Globe ® 2012 Program From 26-29 of October contestants’ arrivals at Rinas Airport, (for all the contestants there will be a special desk on the right side of the passport check with the writing Miss Globe receiving desk)Tirana Albania accommodation at the Hotel Tropical Resort( www.tropikalresort.com ) Durres (beach) and photo shooting sessions with the respective national costumes for the MG magazine 2012. October 30:... Vazhdo
Manifestimet kulturore të ulqinakëve në Zvicër,gjatë vizitës të delegacionit nga Ulqini
Me një vones dy javorshe do ju përcjellim disa fotografi nga tubimi i Ulqinakëve në Zvicër,dhe nga marrja e çmimit Swiss Tourism Awards ceremony Lugano, Switzerland. Dëshiroj të kaloni momente të kënshme në shiqimin e gjizha fotografive,duke kërkuar gjithashtu nga gjithë pjesmarsit të na dërgojn video inçizime dhe fotografi në emailin: lajmengaulqini@gmail.com duke ju faliminderuar në bashkpunimin e juaj. #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align:... Vazhdo